Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED Carbon 50 Nylon Evező

64.000 Ft (Áfa-val)

A terméket webshop megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható, átvehető.

Készleten

Leírás

CARBON 50 NYLON EVEZŐ

Kiknek ajánljuk a CARBON 50 NYLON EVEZŐT? Azok számára, akik könnyű, mégis rendkívül tartós evezőt keresnek.

Ha a karbon evezőkre jellemző minőséget keresel, és a tartósság egy fontos szempont, akkor ezt a lapátot ajánljuk! Ugyanolyan könnyű a nyele, de a nylon anyagnak köszönhetően strapabíróbb a feje, így bátran használhatja más is a családban, vagy baráti társaságban.

A hosszanti szerkezeti megerősítéseknek köszönhetően a nylon fej merev, ami a karbon ötvözetű nyél rugalmasságával könnyű érzetet nyújt. A Carbon 50 Nylon kiváló alternatívája a nehezebb ötvözetű (alloy) evezőknek.

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Hosszúság 180 – 220 cm
Lapát felület 465 cm²
Súly 901 g