Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED 10’6 RIDE MSL

1.049  (Áfa-val)

5 év garancia (Red Paddle Co. garanciális iranyelvei szerint)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 10’6 RIDE MSL

THE MOST POPULAR INFLATABLE SUP BOARD IN THE WORLD

Red Paddle Co’s 10’6 Ride board is the world’s most popular and multi-award winning inflatable SUP. If you could only ever choose one Red Paddle Co stand up paddle board, this would be it!

The 10’6 Ride is a universal SUP unlike any other. Its popularity is due to its versatility. A real ‘allround’ type, that is, it satisfies all needs and holds its own in all conditions: suitable for all members of the family for paddling on a lake, river, sea, or for riding waves on small and large waves. The 120mm (4.7″) thickness provides a high degree of stiffness and stability without affecting ride quality and performance. Practical luggage holders complete this iconic model.

The embossed cover (deck pad) with the small Red patterns provides a comfortable and non-slip surface. When surfing and practicing maneuvers, the design of the back of the board provides a high degree of grip and stability. Part of the equipment is the Titan pump II, with which you can inflate the board to the right pressure and get on the water in half the time and effort as with any other SUP pump. The packed board together with the pump can be conveniently stored and transported in the wheeled all terrain Red Paddle Co backpack.

The anniversary edition of the 10’6 Ride, the RED 10’6 Ride SE is available in purple!

LIGHT AND STIFF

Thanks to the patented MSL technology , RED boards are so stiff that they could be made aesthetically thin. In contrast to this, the other companies on the market – due to the lack of appropriate technology – design their boards thick, because this is the only way they can achieve approximately sufficient stiffness. The thick board, on the other hand, is aesthetically less beautiful and not nearly as stable, since the center of gravity is higher.
All Red Paddle Co boards are made using MSL technology. With this state-of-the-art technology, the boards are on average 2-3 kg lighter, and even at lower pressure, they have become sufficiently stiff. If you don’t believe it, watch the video when we drove over it with a 22-ton grapple!

TITAN II – the queen of pumps

Red Paddle Co’s revolutionary Titan pump has been rethought and completely redesigned for 2021.

The Titan pump II. the world’s best SUP pump , which can be used to pump up the board much faster (within minutes) than with a SUP compressor. The air moves into the board at a speed of up to 100 km/h. Thanks to the foldable legs and removable handles, it is 30% smaller than the previous pump. The double cylinder system combined with the ergonomic handles allow you to have full control over the energy invested in pumping up the board.
The end result: faster pumping with less effort.

NEW! ATB CONVERTIBLE ROLLER BACKPACK

A Red kerekekkel ellátott terep hátizsákját teljesen újratervezték, arról nem is beszélve milyen jól illik a dizájnja a SUP-ok új külső megjelenéséhez. A fejlesztéseknek köszönhetően az új modell, a hátizsák funkció mellett, táska nélküli hordrendszert is kínál. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges az egész hátizsákot magaddal cipelned, elegendő csak a hevedereket használnod!

Ez a vázrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén meg tudj közelíteni távolabbi vízreszállási pontokat is a SUP deszkáddal, miközben nem kell bajlódnod a hátizsákoddal, ott hagyd-e a parton, vagy magaddal tudod-e vinni a deszkádon.

A kerekek nagyobbak és erősebbek lettek, így a legzordabb terepen is átgörgetheted a táskádat. Az antropometrikus kialakítás teljes mértékben testreszabható a magasságodhoz, így biztos lehetsz benne, hogy terhelés alatt is maximálisan megkíméli a testedet: állítható, széles váll és derékpántokkal rendelkezik. A nagy külső zsebekbe minden fontos cucc belefér, a tépőzáras belső zsebben pedig a három részes eveződ is biztonságban van. A külső pántokkal a táskát összehúzhatod olyan méretűre, mint annak a tartalma, ha a praktikusság azt diktálja. A belső anyag stílusos vörös ismétlő mintával rendelkezik és vízállósága minimalizálja a behatoló nedvességet.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’6 Ride deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Red Paddle Co ATB átalakítható hátizsák
  • Titan pumpa II
  • Szervíz készlet
  • Víz ellenálló telefon tok
DESZKA ŰRTARTALOM 245 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 100kg-ig
TERHELHETŐSÉG 145 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’6″ / 320 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81 cm
DESZKA SÚLY 11.1 kg / 21.89lb
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 134 liter
SZKEG iFin