Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

10 %
OFF

Gyerek evező – RED Cruiser Tough Small

Original price was: 47.600 Ft.Current price is: 42.840 Ft. (Áfa-val)

Cikkszám: 001-002-004-0016 Kategóriák: , Címke:

Készleten

Leírás

3-részes gyerek evező, állítható – RED Cruiser Tough Small

Kiknek ajánljuk? Gyerekeknek.

A  gyerek evező nyele üvegszálból készült, állítható hosszúságú. 130 és 170 cm közötti tartományban állítható. Anyaga nemcsak ultrakönnyű, hanem ideális rugalmasságot is kínál, amely lehetővé teszi a sima erőátvitelt. A lapát nylonból készült feje a szerkezeti megerősítéseknek köszönhetően extrém strapabíró. A fej merevsége az üvegszálas nyél rugalmasságával és az általános könnyű érzettel kombinálva, a Cruiser Tough-t kiváló belépő szintű lapáttá teszi.
Az állítható felső rész lehetővé teszi, hogy az evezőt a “cam-lock” beállítással többen is használhassák: az evező hossza állítható a használójának magasságához, így a supozás élményét megoszthatod másokkal is.
A 3-részes, állítható hosszúságú Cruiser Tough Small gyerek evezőt a méreteiből adódóan kis méretű SUP-osoknak ajánljuk.

A felnőtt változat a RED Cruiser Tough 3-részes evező

3-részes, állítható hosszúság

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

Camlock

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Bungee Connection System

Az evező fejét és a nyelének középső elemét összekötötték a kényelem és az egyszerű összeillesztés érdekében. Használata egyszerű, és még könnyebbé teszi a háromrészes lapátok összeszerelését.

Evező nyél Üvegszál
Evező fej Nylon
Beállítás Cam Lock
Részek 3
Hossza 130 – 170 cm
Felület 465 mm²
Súly
720 g
Szín
Zöld/kék