Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED Cruiser Tough – 3-részes evező, állítható

55.600 Ft (Áfa-val)

Cikkszám: 001-002-004-0015 Kategória: Címke:

Készleten

Leírás

RED Cruiser Tough – 3-részes evező, állítható

Kiknek ajánljuk? Kezdő suposoknak, hosszútávú evezésekhez.

A Cruiser Tough evező tökéletes hosszútávú evezésekhez. A nyél üvegszálból készült. Ez az anyag nemcsak ultrakönnyű, hanem ideális rugalmasságot is kínál, amely lehetővé teszi a sima erőátvitelt. A lapát nylonból készült feje a szerkezeti megerősítéseknek köszönhetően extrém strapabíró. A fej merevsége az üvegszálas nyél rugalmasságával és az általános könnyű érzettel kombinálva, a Cruiser Tough-t kiváló belépő szintű lapáttá teszi.

Az állítható felső rész lehetővé teszi, hogy az evezőt a “cam-lock” beállítással többen is használhassák: az evező hossza állítható a használójának magasságához, így a supozás élményét megoszthatod másokkal is.

A 3-részes Cruizer Tough evező kiváló választás a sporttal még csak ismerkedőknek, akik kedvező áron szeretnének prémium minőségű evezőhöz jutni. Azoknak, akik kicsit könnyebb és jobb teljesítményt nyújtó evezőt keresnek, a Hybrid Tough, a Hybricd Carbon vagy a Prime Carbon változatokat ajánljuk!
3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.
CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.
Újdonság – Bungee Connection System
Az evező fejét és a nyelének középső elemét összekötötték a kényelem és az egyszerű összeillesztés érdekében. Használata egyszerű, és még könnyebbé teszi a háromrészes lapátok összeszerelését.

Evező nyél Üvegszál
Evező fej Nylon
Beállítás Cam Lock
Részek 3
Hossza 180 – 220 cm
Felület 465 mm²
Súly
942 g
Szín
Zöld/kék