SUP kölcsönzés és eladás – kapcsolat

A SUP Center a vitorlás és szörfiskolához tartozik, amely Tihanyban, a Club Tihany Üdülőfaluban található az alábbi cím alatt: Sail and Surf Kft. 8237 Tihany Rév u. 3.
Tel: 06-30-7019317
Bérléssel (stand up paddle, szörf, vitorlás), oktatással és egyéb SUP programokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségen várjuk jelentkezését: info@standuppaddle.hu

Helyszín

A SUP Center helyszíne, a Hotel Club Tihany Üdülőközpont területén, Tihany egyik legszebb helyén található. Az Üdülőfalu bejáratánál (sorompó) a rendészeknek a SUP Centerre hivatkozva lehet bejutni a területre.
Amennyiben probléma merül fel a belépéskor, kérjük vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot!

Az út a bungalók között vezet a többemeletes szálloda épületéhez, tőle jobbra található a vízisport épületünk. Vendégeink részére itt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.
Strandunkra a kapun (közvetlen az vízisport épület mellett) lehet bejutni. A parton található a recepciós sátrunk és a zászlókkal díszített stégünk.

A Club több irányból is megközelíthető:

  • A falut egyenesen átszelő úton, a rév felé haladva (a kompállomás előtt kb. 150 m-re jobbra van a klub bejárata).
  • A félsziget Balaton parti szakaszán végigfutó alsó úton.
  • Ha komppal utazik, az üdülőközpont bejárata az állomástól 150 m-re, a bal oldalon található.

A térkép a bal felső sarokban található nyilakkal kezelhető (nagyítás, bővítés…stb.)

Kapcsolattartó

Király Henriettnek hívnak, 2001 óta dolgozom a Sail and Surf-nél. Ez idő alatt már rengetegen megtanultak nálam szörfözni. A stand up paddle szörfözéssel 2010-ben ismerkedtem meg Dél-Afrikában. Az első pillanattól kezdve megszerettem! Remélem hamarosan Önt is üdvözölhetem iskolánkban és megoszthatom ezt az élményt!

Nyitvatartás

Nyitvatartás: áprilistól októberig, a nyári főidényben minden nap 9.00-től 18.00 óráig.

Tel: 06-30-7019317 (Király Henriett)
info@standuppaddle.hu