SUP kölcsönzés és eladás – Balaton, Tihany

Nyitvatartás

Időjárástól függően áprilistól októberig, a nyári főidényben minden nap 9.00-től 18.00 óráig. Az aktuális nyitvatartásunk a SUP Center Balaton – Google Maps oldalon frissítjük.

Kapcsolat

Helyszín

A SUP Center helyszíne, a Hotel Club Tihany Üdülőközpont területén, Tihany egyik legszebb helyén található. Az Üdülőfalu bejáratánál (sorompó) a SUP Centerre hivatkozva  belépő kártyát kap a rendészettől. Az időbélyegzővel ellátott kártyával jogosult a területre belépni és a szolgáltatásunk igénybe vétele idejére tartózkodni.
A Hotel Club Tihany privát terület, amennyiben több időt szeretne tölteni a strandon a SUP-ozás előtt, vagy után, napi belépő váltása szükséges a bejáratnál!
Ha probléma merül fel a belépéskor, kérjük vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot!

A sorompót elhagyva a bungalók között haladva kövesse molinónkat és ‘hotel recepció’ táblát. A többemeletes szálloda épület mellett, jobb oldalon található a vízisport épületünk. Vendégeink részére itt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.
Strandunkra a kapun (közvetlen az vízisport épület mellett) lehet bejutni. A parton (vagy a vízisport épületben) található a recepciónk és a zászlókkal díszített strandunk és stégünk.

A Club több irányból is megközelíthető:

  • A falut egyenesen átszelő úton, a rév felé haladva (a kompállomás előtt 350 m-re jobbra van a klub bejárata).
  • A félsziget Balaton parti szakaszán végigfutó alsó úton.
  • Ha komppal utazik, az üdülőközpont bejárata az állomástól 350 m-re, a bal oldalon található.

A térkép a bal felső sarokban található nyilakkal kezelhető (nagyítás, bővítés…stb.)

Kapcsolattartó

Király Henriettnek hívnak, 2001 óta dolgozom a Sail and Surf-nél. Ez idő alatt már rengetegen megtanultak nálam szörfözni. A SUP-pal 2010-ben ismerkedtem meg Dél-Afrikában. Az első pillanattól kezdve megszerettem! Remélem hamarosan Önt is üdvözölhetem iskolánkban és megoszthatom ezt az élményt!

Térkép