Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

Utolsó frissítés: 01.052022

Köszönjük, hogy a SUP Center Balatonban vásárolt.

Ha bármilyen okból nem elégedett egy vásárlással, kérjük, tekintse át visszatérítési és visszaküldési szabályzatunkat. Ez a visszaküldési és visszatérítési szabályzat a Return and Refund Policy Generator segítségével készült.

A következő feltételek vonatkoznak minden olyan termékre, amelyet nálunk vásárolt.

Értelmezés és definíciók

Értelmezés

Azok a szavak, amelyek kezdőbetűjét nagybetűvel írják, a következő feltételek mellett határozzák meg a jelentésüket. A következő meghatározások jelentése ugyanaz, függetlenül attól, hogy egyes vagy többes számban szerepelnek.

Definíciók

A jelen visszaküldési és visszatérítési szabályzat alkalmazásában:

Vállalat (a jelen Szerződésben „Vállalat”, „Mi”, „Mi” vagy „Mi” néven) a Sail and Surf Kft., Felsökopaszhegyi u. 19, 8237 Tihany, Magyarország.

Az áruk a Szolgáltatásban eladásra kínált cikkekre vonatkoznak.

A rendelések azt jelentik, hogy Ön kéri, hogy árut vásároljon tőlünk.

A szolgáltatás a Weboldalra vonatkozik.

A honlap a SUP Center Balatonra vonatkozik, elérhető a https://standuppaddle.hu/ oldalról

Ön a Szolgáltatáshoz hozzáférő vagy használó magánszemélyt, vagy azt a társaságot vagy más jogi személyt jelenti, amelynek nevében az adott személy hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy azt használja, adott esetben.

Az Ön megrendelésének törlési jogai

Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül törölni a megrendelését.

A Megrendelés törlésének határideje attól a naptól számítva 14 nap, amikor Ön az Árut átvette, vagy amikor az Ön által kijelölt harmadik fél, aki nem a fuvarozó, átveszi a kiszállított terméket.

Elállási jogának gyakorlásához Önnek egyértelmű nyilatkozattal tájékoztatnia kell bennünket döntéséről. Döntéséről az alábbi elérhetőségeken értesíthet bennünket:

Emailben: info@standuppaddle.hu

Telefonszámon: +36302278927

Legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött áru kézhezvételétől számított 14 napon belül. Ugyanazt a fizetési módot fogjuk használni, mint amit Ön a Megrendeléshez használt, és az ilyen visszatérítésért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie.

A visszaküldés feltételei

Annak érdekében, hogy az áru visszaküldhető legyen, kérjük, ellenőrizze, hogy:

Az árukat az elmúlt 14 napban vásárolták
Az áruk az eredeti csomagolásban vannak
Az áruk nem használatosak.

Az alábbi áruk nem küldhetők vissza:

Az Ön által megadott vagy egyértelműen személyre szabott áruk szállítása.
Olyan Áruk szállítása, amelyek jellegüknél fogva visszaküldésre nem alkalmasak, gyorsan romlanak, vagy a lejárati idő lejárt.
Egészségvédelmi vagy higiéniai okokból visszaküldésre alkalmatlan, szállítást követően felbontott áruk szállítása.
Olyan Áruk szállítása, amelyek a kiszállítást követően természetüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más cikkekkel.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint megtagadjuk minden olyan áru visszaküldését, amely nem felel meg a fenti visszaküldési feltételeknek.

Áruk visszaküldése

Ön felelős az áruk hozzánk való visszaküldésének költségeiért és kockázataiért. Az árut a következő címre kell küldenie:

Sail and Surf Kft. Fordulat. u. 3 8237 Tihany Magyarország

Nem vállalunk felelősséget a visszaküldés során megsérült vagy elveszett Árukért. Ezért egy biztosított és nyomon követhető postai szolgáltatást ajánlunk. Nem áll módunkban visszatérítést kiadni az Áru tényleges átvétele vagy az átvett visszaszállítás igazolása nélkül.

Ajándékok

Ha az árut vásárláskor ajándékként jelölték meg, majd közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha az árut a vásárláskor nem jelölték meg ajándékként, vagy az ajándékozó a Megrendelést saját magának küldte ki, hogy később átadhassa Önnek, a visszatérítést az ajándékozónak küldjük.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk:

Emailben: info@standuppaddle.hu

Telefonszámon: +36302278927