Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED 11′ Compact karbon evezővel

527.680 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

11′ COMPACT SZETT – A LEGEGYSZERŰBBEN SZÁLLÍTHATÓ TÚRA SUP A PIACON

Normál méretű túra SUP, viszont fele olyan kicsire csomagolható, mint egy hagyományos felfújható stand up paddle deszka.

A 11′ Compact SUP deszka rendkívül felhasználóbarát, számos újítással rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen utaznak, szeretnek SUP túrázni és értékelik a ’minden az egyben’ csomag kényelmét. A hosszúsága miatt tökéletes nagyobb evezésekhez, formájának köszönhetően jól siklik a vízen. Ideális azok számára, akik SUP-pal járják a világot: ezzel a deszkával korlátok nélkül utazhatsz és élvezheted a SUP-ozást!

A modell csupa praktikus jellemzőkkel és innovációval rendelkezik. Az úgynevezett ’Quad Stringer’ rendszer: a legmodernebb technológiával készült hosszmerevítés, a maximális merevség biztosításához. A deszka hosszában félbehajtható és egész kicsire göngyölhető.

A népszerűségnek örvendő, Red Paddle Co 11’0 Sport MSL terve alapján készült, a stabilitás és fordulékonyság tökéletes keverékét nyújtja. A nagyobb hosszúsága miatt, összehasonlítva az allround kategóriájú 9’6 Compacttal, egy magasabb szintet kínál a kissé nehezebb súlyú SUP-osoknak is.

PACTTM TECHNOLÓGIA

Az egyedi fonási technológiával készült szál extra finom szövetet eredményez. A szövet a különlegesen erős és formálható külső réteggel és a deszka belsejében futó keresztszálakkal kombinálva felfújt állapotban nagyfokú merevséget biztosít, ugyanakkor leengedett állapotban rendkívül kis méretűre felgöngyölíthető.

A 11′ COMPACT SZETT TARTALMAZZA A DESZKÁT, HÁTIZSÁKOT, ÖT RÉSZES EVEZŐT, TITAN PUMPÁT, LEASHT ÉS VÍZÁLLÓ TELEFON TOKOT

A szett komplett súlya körülbelül 13.8 kg

COMPACT HÁTIZSÁK

Speciális tervezésű ergonomikus, felhasználóbarát táska. Állítható, párnázott pántokkal és deréktámasszal rendelkezik, így testmagasságtól függetlenül kényelmes viselet. A hátizsák magassága: 56 cm; szélessége:  42 cm; mélysége: 32 cm.

5-RÉSZES KARBON EVEZŐ

Állítható hosszúságú, könnyű, erős és kompakt. Karbon és nylon kombinációjából készült, öt részre szedhető és formájának köszönhetően tökéletesen belepasszol a Compact hátizsákba.

CLICK FIN

Speciálisan a 11′ Compacthoz tervezett uszonyok (szkeg), melyek egy kattintással erősíthetők a deszka aljára.

CSOMAGRÖGZÍTÉS LAPOS HEVEDEREKKEL (KIZÁRÓLAG A RED-NÉL)

Az önzáródó, széles és lapos gumi hevederek még jobban tartják a holmidat a deszkán! Mindegyik deszka elején három rögzítő heveder található, a Voyager deszkákon ezen felül hátul hat ponton további csomagokat is rögzíthetsz!

TITAN II – A PUMPÁK KIRÁLYNŐJE

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

MIT TARTALMAZ A 11′ COMPACT SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 11′ Compact deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • Coiled leash
  • 2 db szkeg (click fin)
  • Javító szett
  • Vízálló telefontok
  • Compact hátizsák
  • 5-részes karbon evező
DESZKA ŰRTARTALOM 269 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 95kg-ig
TERHELHETŐSÉG 169 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 11’0″ / 335cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81cm
DESZKA SÚLY 8.4kg
TELJES CSOMAG SÚLY 13.8kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1-2
HÁTIZSÁK MÉRETE 56cm (h) x 42cm (sz) x 32cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 120 liter
SZKEG “Twin Click” szkeg