15 %
OFF
coming-soon-badge

2021 RED 11′ COMPACT KARBON EVEZŐVEL (demo modell)

1.402  (Áfa-val)

5 év garancia (Red Paddle Co. garanciális iranyelvei szerint)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Hamarosan érkezik

Get notified when the product is available!

By entering your email address, you agree to receive an email as soon as the product becomes available.

Értesítést küldünk, ha a termék elérhető lesz!

Leírás

11′ COMPACT SZETT – A LEGEGYSZERŰBBEN SZÁLLÍTHATÓ TÚRA SUP A PIACON

Normál méretű túra SUP, viszont fele olyan kicsire csomagolható, mint egy hagyományos felfújható stand up paddle deszka.

A 11′ Compact SUP deszka rendkívül felhasználóbarát, számos újítással rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen utaznak, szeretnek SUP túrázni és értékelik a ’minden az egyben’ csomag kényelmét. A hosszúsága miatt tökéletes nagyobb evezésekhez, formájának köszönhetően jól siklik a vízen. Ideális azok számára, akik SUP-pal járják a világot: ezzel a deszkával korlátok nélkül utazhatsz és élvezheted a SUP-ozást!

A modell csupa praktikus jellemzőkkel és innovációval rendelkezik. Az úgynevezett ’Quad Stringer’ rendszer: a legmodernebb technológiával készült hosszmerevítés, a maximális merevség biztosításához. A deszka hosszában félbehajtható és egész kicsire göngyölhető.

A népszerűségnek örvendő, Red Paddle Co 11’0 Sport MSL terve alapján készült, a stabilitás és fordulékonyság tökéletes keverékét nyújtja. A nagyobb hosszúsága miatt, összehasonlítva az allround kategóriájú 9’6 Compacttal, egy magasabb szintet kínál a kissé nehezebb súlyú SUP-osoknak is.

PACTTM TECHNOLÓGIA

Az egyedi fonási technológiával készült szál extra finom szövetet eredményez. A szövet a különlegesen erős és formálható külső réteggel és a deszka belsejében futó keresztszálakkal kombinálva felfújt állapotban nagyfokú merevséget biztosít, ugyanakkor leengedett állapotban rendkívül kis méretűre felgöngyölíthető.

A 11′ COMPACT SZETT TARTALMAZZA A DESZKÁT, HÁTIZSÁKOT, ÖT RÉSZES EVEZŐT, TITAN PUMPÁT, LEASHT ÉS VÍZÁLLÓ TELEFON TOKOT

A szett komplett súlya körülbelül 13.8 kg

COMPACT HÁTIZSÁK

Speciális tervezésű ergonomikus, felhasználóbarát táska. Állítható, párnázott pántokkal és deréktámasszal rendelkezik, így testmagasságtól függetlenül kényelmes viselet. A hátizsák magassága: 56 cm; szélessége:  42 cm; mélysége: 32 cm.

5-RÉSZES KARBON EVEZŐ

Állítható hosszúságú, könnyű, erős és kompakt. Karbon és nylon kombinációjából készült, öt részre szedhető és formájának köszönhetően tökéletesen belepasszol a Compact hátizsákba.

CLICK FIN

Speciálisan a 11′ Compacthoz tervezett uszonyok (szkeg), melyek egy kattintással erősíthetők a deszka aljára.

CSOMAGRÖGZÍTÉS LAPOS HEVEDEREKKEL (KIZÁRÓLAG A RED-NÉL)

Az önzáródó, széles és lapos gumi hevederek még jobban tartják a holmidat a deszkán! Mindegyik deszka elején három rögzítő heveder található, a Voyager deszkákon ezen felül hátul hat ponton további csomagokat is rögzíthetsz!

TITAN II – A PUMPÁK KIRÁLYNŐJE

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

MIT TARTALMAZ A 11′ COMPACT SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 11′ Compact deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • Coiled leash
  • 2 db szkeg (click fin)
  • Javító szett
  • Vízálló telefontok
  • Compact hátizsák
  • 5-részes karbon evező
DESZKA ŰRTARTALOM 269 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 95kg-ig
TERHELHETŐSÉG 169 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 11’0″ / 335cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81cm
DESZKA SÚLY 8.4kg
TELJES CSOMAG SÚLY 13.8kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1-2
HÁTIZSÁK MÉRETE 56cm (h) x 42cm (sz) x 32cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 120 liter
SZKEG “Twin Click” szkeg