Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

15 %
OFF

RED 10’6 Ride “Love The Ocean – Limited Edition” MSL

Original price was: 463.600 Ft.Current price is: 394.060 Ft. (Áfa-val)

+ ingyenes “RED Cruiser Tough” evező.

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 10’6 RIDE Love The Ocean Limited Edition MSL

+ ingyenes “RED Cruiser Tough” evező

A Red legnépszerűbb all round SUP deszkájának, a  többszörösen díjnyertes 10’6 Ride MSL modellnek elkészült a legelső limitált kiadású, exklúzív SUP-ja, a Red 10’6 Ride Love The Ocean Limited Edition MSL!

A 2023-ban megjelent limitált kiadású stand up paddle deszka deckpadjét, azaz a felületének borítását, valamint az alját is, a tengeri élővilágot és ökoszisztémákat ábázoló, az óceán ihlette egyedi, monokróm vonalas alkotás borítja.

A Red Paddle Co egy szokatlan versenyt hirdetett meg egy globális kampány keretében, a Love the Ocean jótékonysági szervezettel együttműködve. Bárki pályázhatott egy kreatív ötlettel, ami rávilágít mennyire fontos az óceánok és vizek élővilágának megőrzése. A limitált deszka eladásából származó nyereség 10%-át a Love the Ocean szervezetnek ajánlják fel, további kutatások támogatására.

A Red legnépszerűbb all round SUP deszkájának, a 10’6 Ride MSL modellnek kellett egy egyedi külsőt tervezni a fenti szempontokat figyelembe véve.

A „The Waterways of the world” témája ihlette nyertes tervet több száz pályamű közül választották ki. Az alkotást a mexikói Circe Oropeza készítette, a címe pedig „All is Water, Water is All”.

A RED 10’6 Ride semelyik másikhoz nem hasonlítható univerzális SUP. A népszerűségét a sokoldalúságának köszönheti. Igazi ‘allround’, azaz univerzális fajta, vagyis minden igényt kielégít, minden körülmény között megállja a helyét: a család minden tagjának megfelelő evezéshez tavon, folyón, tengeren, vagy hullámlovagolni kisebb-nagyobb hullámokon.

A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal, kényelmes és csúszásmentes felületet biztosít. Hullámszörfözéskor és manőverek gyakorlásakor a  deszka hátuljának kialakítása nagyfokú tapadást és stabilitást nyújt. A felszerelés része a Titan pumpa II, amivel fele annyi idő alatt és erőkifejtéssel fújhatjuk fel a deszkát a megfelelő nyomásra és szállhatunk vízre, mint bármely más SUP pumpával. Az összecsomagolt deszka a pumpával együtt kényelmesen tárolható, illetve szállítható a kerekes all terrain Red Paddle Co hátizsákban.

A 10’6 Ride jubileumi kiadása, a RED 10’6 Ride SE lila színben kapható!

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

 ATB GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’6 Ride Love The Ocean Limited Edition MSL deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Red Paddle Co ATB gurulós hátizsák
  • Titan pumpa II
  • Szervíz készlet
  • Víz ellenálló telefon tok
DESZKA ŰRTARTALOM 245 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 100kg-ig
TERHELHETŐSÉG 145 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’6″ / 320 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81 cm
DESZKA SÚLY 11.1 kg / 21.89lb
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 134 liter
SZKEG iFin