You are currently viewing Limitált kiadású SUP – Red 10’6 Ride Love The Ocean Limited Edition

Limitált kiadású SUP – Red 10’6 Ride Love The Ocean Limited Edition

Végre elkészült a Red Paddle Co legelső limitált kiadású, exklúzív SUP deszkája, a Red 10’6 Ride Love The Ocean Limited Edition MSL!

Tavaly nyáron a Red egy szokatlan versenyt hirdetett meg egy globális kampány keretében, a Love the Ocean jótékonysági szervezettel együttműködve. Bárki pályázhatott egy kreatív ötlettel, ami rávilágít mennyire fontos az óceánok és vizek élővilágának megőrzése. A limitált kiadású SUP deszka eladásából származó nyereség 10%-át a Love the Ocean szervezetnek ajánlják fel, további kutatások támogatására.

A Red legnépszerűbb all round SUP deszkájának, a 10’6 Ride MSL modellnek kellett egy egyedi külsőt tervezni a fenti szempontokat figyelembe véve.

A „The Waterways of the world” témája ihlette nyertes tervet több száz pályamű közül választották ki. Az alkotást a mexikói Circe Oropeza készítette, a címe pedig „All is Water, Water is All”. A 2022-ben elkészült limitált kiadású stand up paddle deszka deckpadjét, azaz a felületének borítását, valamint az alját is ez a tengeri élővilágot és ökoszisztémákat ábázoló, az óceán ihlette egyedi, monokróm vonalas alkotás borítja.

A Red Paddle márka évek óta támogatja a Love the Ocean jótékonysági szervezet mozambiki munkáját SUP deszkákkal, a közösségi tevékenységükhöz és tengerkutatásukhoz. A csapat a SUP-okat szabad merülési platformként használja új korallzátonyok felfedezésére, valamint akusztikus adatokat rögzítenek bálnákról és tengeri élőlényekről, amelyeket a zajos motoros járművek egyébként elriasztanának.

A limitált kiadású Red 10’6 Ride SUP deszka  üzletünkben megvásárolható. Ez a különleges modell korlátozott számban kapható, így csapj le rá, míg elérhető!