Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

10 %
OFF

RED Alloy-Nylon Evező

112  (Áfa-val)

A terméket webshop megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható, átvehető.

Készleten

Leírás

RED 3-részes Alloy-Nylon Evező

Kiknek ajánljuk? Kezdő suposoknak.

A 3-részes alloy-nylon evező kezdő szintű lapát, azonban az evezéshez szükséges minden technikai tulajdonsággal rendelkezik. A nyelének középső része puha tapintású (EVA borítás), ami kényelmet és tapadást biztosít és nem befolyásolja a súlyát. Az ergonómikus “T” markolatú fogantyúja jól illeszkedik a tenyérbe.

A közepes méretű nylon lapátot alacsonyabb hatásfokú evezésre tervezték, a megfelelő mértékű rugalmassággal, a supos fáradtságának csökkentése érdekében. Az állítható felső rész lehetővé teszi, hogy az evezőt a “cam-lock” beállítással többen is használhassák: az evező hossza állítható a használójának magasságához, így a supozás élményét megoszthatod másokkal is.

A 3-részes alloy-nylon evező kiváló választás a sporttal még csak ismerkedőknek, akik kedvező áron szeretnének prémium minőségű evezőhöz jutni a kezdő kategóriában. Azoknak, akik kicsit könnyebb és jobb teljesítményt nyújtó evezőt keresnek, a Carbon 50 Nylon, a Carbon 50 vagy a Carbon 100 változatokat ajánljuk!

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Hosszúság 180 – 220 cm
Lapát felület 465 cm²
Súly 1029 g