Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

15 %
OFF

RED Carbon 50 Evező

Original price was: 90.000 Ft.Current price is: 76.500 Ft. (Áfa-val)

A terméket webshop megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható, átvehető.

Csak 2 maradt készleten

Leírás

RED Carbon 50 Evező

Kiknek ajánljuk? Akik elérhető áron magas minőségű és könnyű súlyú lapátra vágynak.

A karbon-hibrid evező fejének íve fokozza a teljesítményt, a lapát nyelének hajlékonysága révén extra ruganyosságot és energiát fektethetsz minden csapásba.

Csakúgy mint a Carbon 100 evező, a lapát formája a hagyományos könnycsepp kialakításon alapul, a felületén a víz mindkét oldalon le tud folyni, ami egyenletes és stabil evezést eredményez. A kettős konkavitása révén az evezés során energiát spórolhatunk.

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Hosszúság 180 – 220 cm
Lapát felület 525 cm²
Súly 936 g