Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED 12’6 Elite MSL 800

463.600 Ft539.600 Ft (Áfa-val)

5 év garancia (Red Paddle Co. garanciális iranyelvei szerint)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Cikkszám: 001-001-003-0036 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

RED 12’6 ELITE MSL 800

Kiknek ajánljuk a 12’6 Elite MSL 800 deszkát? Akiknek a gyorsaság és teljesítmény a legfontosabb.

Az új Red Paddle Co 12’6 Elite MSL 800 egy igazi verseny gép. Ambiciózus SUP-osoknak tervezték újra, akiknek a versenyzés az elsődleges cél.

Az új modellt kiegyensúlyozott, de kompromisszumok nélküli sebességre tervezték. Versenyzésre hangolták: kirobbanó gyorsulásra, villámgyors tempóra, precíz iránytartásra, és könnyű bója kerülésre.

A korábbi 28” (71 cm) szélességet 25” (63,5 cm) váltotta fel: keskenyebb és gyorsabb lett, újradefiniálva a 12’6″-os flottákban rejlő lehetőségeket. A 25 incs szélességével a Red 12’6 Elite minimális ellenállással hasít a vizen. A hátuljának a szögletes formája kiterjeszti a térfogatot a hátsó részre, ami stabilitást nyújt, főleg a fordulókkor.

A másik újítás ennél a modellnél, a szabadalmaztatott MSL®800 dupla drop stich anyag, ami jóval könnyebb súlyú és hihetetlenül merev deszkát eredményezett. (Tulajdonképpen olyan merev, hogy nincs is szükség az FFC rúdra ennél a méretnél).

A középső és elülső fogantyúkat tökéletes helyet kaptak a kényelmes cipeléshez és emelésekhez. Az edzések során nagyon praktikusak az állítható gumipántok, a kulacs tartó és a kamera tartó.

A SUP-ba egy csavarral rögzíthető a tartozékát képező üvegszálas szkeg, ami kompatibilis minden US box típusú fajtával. A felületborítás az apró Red logó mintákkal, valamint a hátulján lévő kiugró rész (kickpad) tökéletes tapadást biztosít a verseny minden szakaszában.

ÚJ! MSL®800 –  KÖNNYŰ ÉS MEREV

2024 egyik újdonsága a Red Paddle Co-nál az  MSL®800 anyag, illetve technológia, amivel a RED 12’6 Elite deszka is készült. Az új anyag neve arra utal, hogy a „standard” MSL®-nél 800 g/m2-rel könnyebb. Ez például egy 14’0 láb (427 cm) hosszú deszka esetében közel 2 kg-ot jelent.

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van. A felfújható SUP deszkák ideális vastagságáról ebben blogban írtunk bővebben.

MEGEMELT DESZKAOLDAL

A deszka oldalán a borítást megemelték, pont ott, ahol állunk, kifejezetten a deszkán való stabilabb állás és hatékonyabb lábkormányzás érdekében. A megemelt oldalfal több támaszt nyújt a lábaknak, így nagyobb erőt és energiát tudunk átvinni az evezésbe.

A felületborítás az apró Red logó mintákkal, valamint a hátulján lévő kiugró rész (kickpad) tökéletes tapadást biztosít a verseny minden szakaszában.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

Az összes Elite deszka a Red Paddle Co boardokra jellemző, további innovációval rendelkezik: a szabadalmaztatott ‘Rocker Stiffening System’ (röviden RSS), ami a deszka oldalába csúsztatható latnikkal 40 %-kal növeli a merevséget. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából. A merevítők rugalmas, újrahasznosított anyagból készülnek, nem tudnak eltörni. Narancssárga színűek, így könnyű megtalálni a parton, amikor elcsomagolod a deszkádat.

TITAN II – a pumpák királynője

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ATB ÁTALAKÍTHATÓ GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red kerekekkel ellátott terep hátizsákját teljesen újratervezték, arról nem is beszélve milyen jól illik a dizájnja a SUP-ok új külső megjelenéséhez. A fejlesztéseknek köszönhetően az új modell, a hátizsák funkció mellett, táska nélküli hordrendszert is kínál. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges az egész hátizsákot magaddal cipelned, elegendő csak a hevedereket használnod!

Ez a vázrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén meg tudj közelíteni távolabbi vízreszállási pontokat is a SUP deszkáddal, miközben nem kell bajlódnod a hátizsákoddal, ott hagyd-e a parton, vagy magaddal tudod-e vinni a deszkádon.

A kerekek nagyobbak és erősebbek lettek, így a legzordabb terepen is átgörgetheted a táskádat. Az antropometrikus kialakítás teljes mértékben testreszabható a magasságodhoz, így biztos lehetsz benne, hogy terhelés alatt is maximálisan megkíméli a testedet: állítható, széles váll és derékpántokkal rendelkezik. A nagy külső zsebekbe minden fontos cucc belefér, a tépőzáras belső zsebben pedig a három részes eveződ is biztonságban van. A külső pántokkal a táskát összehúzhatod olyan méretűre, mint annak a tartalma, ha a praktikusság azt diktálja. A belső anyag stílusos vörös ismétlő mintával rendelkezik és vízállósága minimalizálja a behatoló nedvességet.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét újra frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 12’6 ELITE MSL 800 SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 12’6″ Elite MSL 800 deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • Race szkeg
  • Szervíz készlet
  • Red Paddle Co ATB átalakítható hátizsák
  • Vízálló telefontok
  • RSS latnik
DESZKA ŰRTARTALOM
262 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA
110 kg-IG
TERHELHETŐSÉG 160 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG
12’6″ / 381 cm
DESZKA SZÉLESSÉG
25″ / 63,5 cm
BOARD WEIGHT 8,7 kg
NUMBER OF USERS 1 – 2
BACKPACK SIZE 96cm (h) x 39cm (w) x 36cm (m)
BACKPACK SPACE CONTENTS 134 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER
RSS latnik
SZKEG Race szkeg (US Box- kivehető)

További információk

csomag változat

csak a deszka, komplett csomag