You are currently viewing A világ legnépszerűbb felfújható SUP deszkája

A világ legnépszerűbb felfújható SUP deszkája

A világ No 1. felfújható SUP deszkája kezdőknek és haladóknak:

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL

Sokan tanácstalanul fognak hozzá az első SUP vásárláshoz. A SUP iparág növekedésével egyre telítődik a piac középszerű stand up paddle deszkákkal, így valóban könnyű mellényúlni és kifogni egy olyan modellt, ami aztán elégedetlenséget, csalódást és felesleges pénzkidobást eredményez.

Nem győzzük hangoztatni, hogy a SUP felszerelésed fogja meghatározni, hogy mennyire szereted űzni ezt a vízisportot!

DÍJNYERTES FELFÚJHATÓ SUP – RED PADDLE CO 10’6” RIDE MSL

A 10’6 ”-os Ride MSL a legkelendőbb felfújható SUP deszka a világon. Számos díjat nyert, köztük a Mens Journal 2018 Gear of the Year-t, a SUP CONNECT Brand of the Year (2018 és 2019) és a Outdoor GearLab 2018 Top Pick, csak néhányat említve. Az innováció, iparágvezető anyag, Titan pumpa, all terrain hátizsák és kiegészítők, amik megkülönböztetik más cégek termékeitől és a legjobbak közé emeli. Világszerte immár több tízezren próbálták ki, tesztelték és igazán első osztályú élményt nyújt ez az ikonikus modell.

IGAZÁN SOKOLDALÚ DESZKA MINDEN SUP-OSNAK

Ez a siker, az összes Red deszkára jellemző páratlan minőségnek, tartósságnak és innovációnak köszönhető, de ezen kívül a 10’6”-os Ride sokoldalúságának is betudható.

Úgy tervezték, hogy könnyen siklik sima vízen, a kerek orra és hátulja pedig nagyfokú stabilitást és könnyű használatot biztosít szinte minden körülmény között. A méretéből kifolyólag ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akár ketten is utazhatunk egy deszkán! Használhatjuk folyón, vagy tengeren hullámban, akár hullámszörfözhetünk is vele. Ideális 100 kg testsúlyig, de ha ketten mennek vele, tapasztalatunk alapján egy 85 kg és egy 60 kg testsúllyal rendelkező páros számára is megfelelő.

A LEGMEGBÍZHATÓBB  SUP AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA

Tökéletes all round deszka, azaz bármilyen vízen (tó, folyó, tenger) bárki könnyen boldogul vele és élvezheti az evezést. Bátran ajánljuk kezdők számára, de a tapasztalattal rendelkezők is kedvelik éppen a sokoldalúsága miatt. A tévhittel ellentétben ez nem csupán egy kezdő SUP! Ugyan versenyre nem neveznénk be vele, de profi sportolók is szívesen választják az all round típust egy kikapcsolódós állva evezésre.
Ideális, ha egy családi napot tervezünk a strandon tölteni. Kiváló módja a gyerekek vízhez szoktatásához. A szuper tartós fix szkegeknek (3 db uszony a deszka alján) köszönhetően a gyerekek végkimerülésig ugrálhatnak rajta – nemcsak a vízben, hanem a parton is – anélkül hogy kárt okoznának benne, nem is beszélve a négylábú társakról!

A családi kategóriában a 10’6-os nagyobb változatát, a Red Paddle Co 10’8 Ride MSL modellt ajánljuk még, ami a méretéből következően még komfortosabb (főként ha többen utaznak rajta, vagy nehezebb testsúllyal rendelkezünk), továbbá a szuper stabil Red Paddle Co 12’6 Voyager MSL-t, amire egy csomó minden ráfér. A Red 15’0 Voyager Tandem iSUP-on pedig együtt evezhet a család apraja, nagyja!

A 10’6” Ride két féle színben is kapható. A cég tíz éves évfordulója alkalmából dobták piacra a Ride Special Edition divatos lila színű deszkáját – Red 10’6 Ride SE MSL.

Mi különbözteti meg a Red Paddle Co-t más cégektől?

A Red Paddle Co, a felfújható stand up paddle deszkák piacvezetőjeként, az elmúlt több, mint 10 évben kitanulta a szakma fortélyát, így mára a világ legjobb minőségű SUP-jait készíti. Ők a világ egyetlen felfújható SUP márkája, akik saját gyártási egységgel rendelkeznek, így teljes kontroll alatt tartják az egész gyártási folyamatot. Állandóan fejlesztenek, tökéletesítenek, hogy a világ legjobb, legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb SUP-jait készítsék.

A Red SUP modelleket a tihanyi szaküzletünkben vásárolhatod meg, vagy vásárlás előtt tesztelheted helyben a kölcsönzőnkben! A SUP Center Balaton termékeit a webshopban is megvásárolhatod.

Egy másik bejegyzésben olvashatsz arról, hogy miért a Red Paddle Co felfújható SUP deszkáit használjuk?

Ha SUP vásárlás előtt állsz megtudhatod, hogy melyik SUP deszka a megfelelő számodra!


Forrás: Red Paddle Co.