You are currently viewing Miért a Red Paddle Co felfújható SUP deszkáit használjuk?

Miért a Red Paddle Co felfújható SUP deszkáit használjuk?

Számos felfújható SUP deszka található a piacon és különböző vélemények és információk állnak rendelkezésre, hogy melyik stand up paddle márkát válasszuk és miért.

Számunkra a minőség a legfontosabb tényező a márka kiválasztásánál, valamint a technológiák, amelyek a legnagyobb kényelmet nyújtják – ezt ajánljuk a barátainknak és a vásárlóknak is.

HOGYAN KEZDŐDÖTT MINDEN?

2011-ben az elsők között álltunk stand up paddle deszkára hazánkban. Csodálkozó tekintetek követték utunkat a Tihanyi-félsziget partjainál. Manapság egyre népszerűbb a SUP Magyarországon, évről-évre gyarapszik az állva evezősök tábora. SUP túrákat szervezünk helyieknek és külföldi turistáknak, akik a megszokott ösvényről letérve, új perspektívából fedezhetik fel a környéket. Egyre többen csatlakoznak a SUP oktatás programunkhoz, hogy elsajátíthassák a SUP-olás helyes technikáját. A SUP jóga óráinkon egyre többen merülnek bele a félsziget nyugalmába.
(A SUP Center Balaton Tihanyban, a Club Tihany Üdülőfalu strandján található: www.standuppaddle.hu)

VISSZA A SUP DESZKÁKHOZ

Red Paddle Co egy ismert márka, az elsők között jelent meg a felfújható SUP-ok piacán, amikor az egész éppen csak fejlődésnek indult. A cég több, mint tíz éves tapasztalata a felfújható SUP gyártásban teszi az egyik legmeggyőzőbb márkává.
Sok márkát teszteltünk, mielőtt a Red Paddle Co mellett döntöttünk. A döntésben az a kulcsfontosságú tényező játszotta a főszerepet, hogy ők készítik a legstrapabíróbb felfújható SUP-okat, amik teljes mértékben beváltak a túráinkon és SUP-os programjainkon.

MI GYŐZÖTT MEG MINKET?

A kezdetektől fogva diadalmaskodtak a felfújható SUP technológiák úttörő szerepében. Az évek folyamán számos szabadalmat és technológiát fejlesztettek ki, amelyek a leginnovatívabbak a piacon.

SAJÁT TECHNOLÓGIÁK

Technológiák, amelyek még egyszerűbbé és hitelesebbé tették az evezés élményét, az alábbiak:

MSL gyártási eljárás – a deszka rétegeit a dropstich varrásra laminálják, ami az eddigieknél könnyebb súlyt, kisebb nyomáson is kellő merevséget és hibátlan külsőt eredményez.

Tec Air – Kizárólag a legmagasabb minőségű ’dropstich’ öltést használják a deszka belsejében a tökéletes merevség érdekében. A gyártási folyamat minden fázisát folyamatosan optimalizálják. A Red az egyetlen a felfújhat SUP márkák között a világon, akik a saját deszkáikat a saját magánüzemükben gyárták. És ez verhetetlen minőséget jelent…

RSS – Rocker Stiffening System – a Red szabadalma, ami 40 %-kal merevebb deszkát eredményez, azáltal, hogy két merevítőt helyezünk a deszka oldalaira leminált zsebekbe.

Titan Pumpa – a világ első kétcilinderes SUP pumpája, amivel fele annyi idő alatt és erőfeszítéssel pumpálhatod fel a SUP-ot.

SUP, AMI EGY SZEZON UTÁN IS, MINTHA CSAK ÚJ LENNE

A kölcsönzőnkben tavasztól őszig naponta többször is használjuk deszkáinkat. Gyerekek, különböző súlycsoportú felnőttek, gyakran többen is eveznek egy deszkán. Ami nem kevés! Szezon végére azonban a Red Paddle Co SUP-ok még mindig úgy néznek ki, mintha csak akkor csomagoltuk volna ki őket.

TÖKÉLETES ÚTITÁRS

Miután az elmúlt években az életformánk részévé vált a stand up paddle és számos helyre eljutottunk SUP-pal, mint például Dél-Afrika, Hawaii, Thaiföld és a környező országok, teljesen lázba hozott minket a Red Paddle Co újdonsága, a világ legkisebbre csomagolható és szuper könnyű Compact deszkája, ami tökéletes egy hétvégi kiruccanáshoz, illetve azok számára, akik hozzánk hasonlóan a lehető legegyszerűbb módon szeretnének SUP-pal utazni. A 9’6 Compact az eddiginél fele akkora hátizsákban elfér a szett tartozékaival együtt (Titan-pumpa, ötrészes karbon evező, leash).

MÁRKA, AMI ÉRTÜNK VAN

A folyamatos innováció vezérel minket is, hogy a legjobb SUP-okkal a legjobb programokat és kiszolgálást nyújthassuk vendégeinknek. Ebben a Red Paddle-lel a kezdetek óta partnerre találtunk. Szeretünk a csapattal együttműködni, aki a márkát építi és képviseli. Tartjuk a kapcsolatot és folyamatos visszajelzéseket adunk kívánságainkról, vágyainkról és ötleteinkről. A közösségi média révén is összetartunk, ők pedig kapcsolatban állnak a SUP-os közösségünkkel – így alkotunk együtt egy családot.

sup üzlet Tihanyban Balatonon

A DÖNTÉSÜNK: RED

Ha tehát egy felfújható stand up paddle deszkát szeretnél vásárolni, mi a Red Paddle Co mellett voksolunk. Ne felejtsd, hogy a SUP felszerelés fogja meghatározni, hogy mennyire szereted majd ezt a sportot űzni, így nem árt, ha vásárlás előtt kipróbálod a deszkát!

Nálunk, a SUP Center Balaton tihanyi üzletében, megtekintheted és ki is próbálhatod a Red Paddle Co SUP-okat. All round, túra (touring), verseny SUP deszkákon kívül speciális fajtákat is tartunk, mint például  SUP jóga, windsurf, hullámszörf; gyerek, családi; többszemélyes SUP deszkák: tandem, vagy a csapatépítésre is kiváló négyszemélyes Red Dragon verseny deszka, illetve tízszemélyes XL board.

Jó SUP-ozást kívánunk! Ha bármi kérdésed merül fel, vagy segítségre van szükséged, kérjük fordulj hozzánk bizalommal![:]