Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED Midi Carbon 50 Nylon Evező

Original price was: 180 €.Current price is: 144 €. (Áfa-val)

A terméket webshop megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható, átvehető.

Készleten

Leírás

MIDI CARBON 50 NYLON EVEZŐ

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik könnyű és extrém tartós evezőt keresnek.

A Midi Carbon 50 Nylon a Red Paddle Co széria új modellje, ami kitölti a rést a gyerek (Kiddy Alloy) és a felnőtt (Alloy Nylon) evezők között. A hossza 160 cm – 200 cm között állítható, ami optimális elsősorban a kisebb méretű SUP-osok számára (kb 170 cm testmagasságig).

A közepes méretű lapát csökkenti a testre kifejtett hatást, így nem fáradsz el olyan gyorsan evezéskor.Az ergonómikus “T” fogantyú tökéletesen illik a tenyérbe. Az evező állítható opcióval (camlock rögzítés) kapható, így az együtt “nőhet” a használójával, vagy evezhet vele más is a családból.

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Hosszúság 160 – 200 cm
Lapát felület 465 cm²
Súly 768 g