Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

15 %
OFF

RED 10’0 Ride MSL

363.460 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 10’0 RIDE MSL

A népszerű Ride család kisebbik tagja, amit elsősorban kisebb termetű SUP-osoknak ajánlunk.

A RED 10’0 RIDE MSL sokoldalú, univerzális stand up paddle deszka, amely a méreteiből kifolyólag, kisebb súlyú felnőttek vagy gyerekek számára ideális.
A legkeresettebb és díjnyertes Red 10’6 Ride minden előnye fellelhető ebben a kisebb méretben. Könnyű irányítani, fordulékony, egyszerű kezelni, fantasztikus kapcsolódást nyújt a vízhez.
Páratlan merevség, az RSS oldal merevítők és a lekerekített forma verhetetlen stabilitást és könnyű, kiszámítható siklást biztosítanak a vízen.
Az elnyűhetetlen szkegek, az ultratartós MSL anyag és a kompromisszumok nélküli felépítés a Ride-et a legtartósabb SUP-pá teszik.
Az alapfelszereltséghez tartoznak az extrák, mint a 3 db kényelmes fogantyú, állítható csomagpántok, elegáns, jó tapadású felületborítás.
A páratlan szett a világ legjobb SUP pumpáját, a Titan II-t és az ATB gurulós hátizsákot is tartalmazza.
Mivel könnyű a súlya, egyszerű cipelni is.
Ideális SUP-osoknak, beleértve a 75 kg alatti kezdőket is.
A Ride család legkisebb tagjaként a 10’0 jó választás a könnyebb, 75 kg alatti, illetve legfeljebb 90 kg-os SUP-os számára.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ATB GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’0 Ride deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Red Paddle Co ATB hátizsák
  • Titan pumpa II
  • Szervíz készlet
  • Víz ellenálló telefon tok
  • RSS merevítők
DESZKA ŰRTARTALOM 180 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 75 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 125 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’0″ / 305 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 29″ / 74 cm
DESZKA SÚLY 9,1 kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 134 liter
SZKEG iFin