Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

30 %
OFF

RED 11’3 Sport SE MSL (használt SUP)

Original price was: 1.219 €.Current price is: 853 €. (Áfa-val)

A használt termék személyes megtekintés után megvásárolható üzletünkben!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 11’3 SPORT SE MSL (használt SUP)

Kinek ajánljuk? A nagyobb teljesítményre vágyóknak.

Ez a modell klasszikus kék, vagy lila színben is kapható (11’3 Sport SE)!

Sebesség, stílus és komfort – tömören így lehet jellemezni.

Ha a Ride az ideális “családi autó”, akkor a Sport kimondott “sportkocsi”.

A 11’3 Sport modell szélessége (32”) megegyezik a díjnyertes 10’6 Ride deszkáéval, így bármilyen tapasztalattal rendelkezel, szuper stabilnak fogod érezni!

Jó választás, ha hosszabb utakra indulsz és tempósabban szeretnél evezni, holott ez nem verseny (‘race’) deszka, sokkal inkább a túra ‘touring’ kategóriába tartozik. A titok a formában rejlik: a Ride-nál keskenyebbek, valamint nyújtott az orruk, így jobban szelik a vizet és gyorsabban siklanak, dinamikusabb evezésre tehetsz szert.

A Sport modellek három különböző méretben is kaphatók üzletünkben:
11‘0 méret 75 kg testsúlyig ideális,
11’3 méret szélesebb stabilabb 110 kg-ig megfelelő,
12‘6 méret nagyobb testsúlyúaknak (110 kg-ig), illetve gyorsabb, dinamikusabb evezésre.

Mindegyik modell a minőségi FCS szkeggel kapható, ami egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.


RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

Újdonság: Speed tail

A némi tapasztalattal rendelkező SUP-osoknak készült Sport modellek most még dinamikusabb teljesítményt nyújtanak a vadonatúj hátsó kialakításukkal (speed tail). Ez az új funkció, a deszka karcsú formájának és a vékony, hosszúkás orr résznek köszönhetően, gyors manőverezhetőséget kínál. A far gumírozott széle könnyebben elvezeti a vizet a deszkáktól, így azok tisztán átvágják a vizet, ezáltal gyorsabban és könnyedebben tudsz haladni.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

CSOMAGRÖGZÍTÉS LAPOS HEVEDEREKKEL (KIZÁRÓLAG A RED-NÉL)

Az önzáródó, széles és lapos gumi hevederek még jobban tartják a holmidat a deszkán! Mindegyik deszka elején három rögzítő heveder található, a Voyager deszkákon ezen felül hátul hat ponton további csomagokat is rögzíthetsz!

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 11’3 Sport egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 11’3 SPORT SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 11’3 Sport deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • RSS latnik
  • „FCS Connect Fin“ – 1 db szkeg
  • Javító szett
  • RED ATB hátizsák
DESZKA ŰRTARTALOM 260 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 160 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 11’3″ / 335cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 76cm
DESZKA SÚLY 10 kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1-2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER RSS Battens
SZKEG FCS US Box szkeg (kivehető)