RED Midi Carbon 50 Nylon Evező

180  (Áfa-val)

A terméket emailes megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható

Készleten

Leírás

MIDI CARBON 50 NYLON EVEZŐ

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik könnyű és extrém tartós evezőt keresnek.

A Midi Alloy a Red Paddle Co széria új modellje, ami kitölti a rést a gyerek (Kiddy Alloy) és a felnőtt (Alloy Nylon) evezők között. A hossza 160 cm – 200 cm között állítható, ami optimális elsősorban a kisebb méretű SUP-osok számára.

A közepes méretű lapát csökkenti a testre kifejtett hatást, így nem fáradsz el olyan gyorsan evezéskor. A puha (EVA) borítás a tapadás és komfort érzetét nyújtja, az ergonómikus “T” fogantyú tökéletesen illik a tenyérbe. Az evező állítható opcióval (push-pin rögzítés) kapható, így az együtt “nőhet” a használójával, vagy evezhet vele a család minden tagja.

Állítható Mással is megoszthatod az eveződet – a ‘cam-lock’ megoldással gyorsan és könnyen beállítható a megfelelő magassághoz.

3-RÉSZES Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted!

ÚJ CAMLOCK Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az új ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Lapát 465mm
Hosszúság 160-200cm