10 %
OFF

RED Carbon 100 Evező

104.040 Ft 93.600 Ft (Áfa-val)

A terméket webshop megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható, átvehető.

Készleten

Leírás

RED Carbon 100, 3-részes evező – állítható, camlock

Kiknek ajánljuk? Akiknek a teljesítmény a fontos.

Ez az evező a karbon evezők minden lényeges tulajdonságával rendelkezik. Többirányú szénszállal készült a nagyobb szilárdság érdekében, a súlya szuper könnyű. Csúcs minőség a legmagasabb kategóriából!

A lapát formája a hagyományos könnycsepp kialakításon alapul, a felületén a víz mindkét oldalon le tud folyni, ami egyenletes és stabil evezést eredményez. A kettős konkavitása révén az evezés során energiát spórolhatunk.

A belső habszivacs és az ‘abs’ sín növeli a tartósságát és csökkenti a súlyát.

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Hosszúság 180 – 220 cm
Lapát felület 525 cm²
Súly 836 g