használt

RED 22’0 RED DRAGON MSL (használt)

2.799  1.539  (Áfa-val)

Nincs szállitás! Csak személyes átvétel!

Készleten

Leírás

RED 22’0 RED DRAGON MSL (használt)

Versenyzőknek készült, akiket a csapatszellem hajt.

A SUP csapatversenyek egy következő szintre emelik a sportot. Örömmel mutatjuk be a Red Paddle Co négyszemélyes verseny SUP deszkáját, a Red Dragont.  A nyolc kéz hajtotta 22 láb (6,7 méter) hosszú  Dragonnal hihetetlen sebességeket érhetünk el – méltán mondhatjuk a világ egyik leggyorsabb SUP-ja.

A 22’0″ Dragon a Race családra jellemző tulajdonságokkal bír a keskeny formájával és magas oldalával, ami kiemeli a vízből és jól szeli a hullámokat.

A nyolc fogantyúval könnyű vinni, felpumpálni pedig négy helyen is tudjuk. Az egész felszínét sárkánymintás, kényelmes borítás fedi.

 


KÖNNYŰ ÉS MEREV

Az MSL-nek köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN – A pumpák királynője

Amikor először kicsomagolod a Red Paddle Co SUP deszkát, rögtön megleled a szuper könnyű Titan pumpát. Ez a világ legjobb SUP pumpája, amivel játszi könnyedséggel felfújhatod a deszkádat. A titok a kétcilinderes testben és a széles fogantyúban rejlik, amivel akár 100 km/órás sebességgel halad a levegő a deszkába, így rövid idő alatt kevés energiabefektetéssel érhető el a kellő nyomás.

MIT TARTALMAZ A HASZNÁLT RED 22′0 RED DRAGON SZETT?

  • 1x TITAN pumpa
  • 1x EZEE pumpa
  • Race szkeg
  • Javító szett
  • Red Paddle Co táska