15 %
OFF

RED 13’2 VOYAGER+ MSL (demo modell)

467.640 Ft 397.440 Ft (Áfa-val)


5 év garancia

Csak 1 maradt készleten

Leírás

TÚRÁZÁS ÉS HOSSZÚTÁVÚ EVEZÉS A VOYAGER SZÉRIÁVAL

Kalandorok figyelem! A 13’2 Voyager+ felfújható SUP-pal felfedezhetitek a világot!

Kiknek ajánljuk? A vizitúrázás szerelmeseinek.

A Voyager család nagyobbik tagját gyakorlott túrázóknak tervezték. Hosszabb, de kesekenyebb, mint a kisebb társa, így gyorsabb is. Ideális tavi, folyami és tengeri túrákhoz. A csomagok elöl és hátul 6-6 ponton rögzíthetők. Red Original hűtőtáskát, vagy vízálló SUP táskában a cuccaidat biztonsággal magaddal viheted a Voyageren. A deszka elején szkeg-sín található, ami irányban tartja a deszkát oldalszél esetén is.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthetők a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN – a pumpák királynője

Amikor először kicsomagolod a Red Paddle Co SUP deszkát, rögtön megleled a szuper könnyű Titan pumpát. Ez a világ legjobb SUP pumpája, amivel játszi könnyedséggel felfújhatod a deszkádat. A titok a kétcilinderes testben és a széles fogantyúban rejlik, amivel akár 100 km/órás sebességgel halad a levegő a deszkába, így rövid idő alatt kevés energiabefektetéssel érhető el a kellő nyomás.

GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

BEHELYEZHETŐ SZKEG

Az FCS szkeg játszi könnyedséggel, egy csavarral rögzíthető a deszkába.

TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 13’2 Voyager+ MSL egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 13’2 VOYAGER+ SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 13’2 Voyager+ deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa
  • behelyezhető FCS szkeg
  • Javító szett
  • Red Original All Terrain hátizsák
  • RSS merevítők
DESZKA ŰRTARTALOM 345 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 245 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 13’2″ / 401cm
DESZKA SZÉLESSÉG 30″ / 76cm
DESZKA SÚLY 11.5kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER RSS Battens
SZKEG FCS US Box szkeg (kivehető)