használt

RED 12’6 SPORT MSL használt (csak a deszka)

1.149  862  (Áfa-val)

Nincs szállitás! Csak személyes átvétel!

Készleten

Leírás

Használt RED 12’6 SPORT MSL

Egy szezonban használt, kiváló állapotú!

Kiknek ajánljuk a RED 12’6 Sport SUP deszkát? Hosszabb túrát tervezőknek, illetve dinamikus evezéshez.

Kirándulás vagy edzés? Ez csak rajtad múlik! Ebben a szuper gyors és karcsú touring deszkában minden megvan egy jó hétvégi evezéshez, akár barátokkal együtt, vagy ha szólóban indulsz útra.

Ha a Ride az ideális “családi autó”, akkor a Sport kimondott “sportkocsi”.

A Sport kollekciót elsősorban a már tapasztalattal rendelkező suposoknak tervezték, a dinamikus evezési stílus gyakorlóinak. Jó választás, ha hosszabb utakra indulsz és tempósabban szeretnél evezni, holott ezek nem verseny (‘race’) deszkák, sokkal inkább a túra ‘touring’ kategóriába tartoznak. A titok a formában rejlik: a Ride-nál keskenyebbek, valamint nyújtott az orruk, így jobban szelik a vizet és gyorsabban siklanak. A 30 “ szélesség pedig elegendő stabilitást nyújt minden körülmény között. A csúszásmentes felületük jó tapadást biztosítanak.

Nagyobb sebességre, dinamikus evezésre tehetünk szert a Sport kollekció legnagyobbik darabjával. Hosszabb és nagyobb térfogattal rendelkezik, mint a rövidebb Sport modellek, ezért 12’6-os megfelelő választás a nagyobb testsúllyal rendelkezőknek is, valamint ha plusz utast szeretnénk magunkkal vinni.

A 11’0 Sport modell gyorsan felpumpálható és ideális 75 kg testúlyig. Ha stabilabb deszkát szeretnél, akkor a 11’3  méretet ajánljuk, ami jobb választás nehezebb alkatúak esetében. A 12’6 Sport ezen felül ideális nagyobb túrákhoz és gyorsabb tempóhoz is. Mindegyik modell a minőségi FCS szkeggel kapható, ami egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.

A felszerelés része a Titan pumpa, amivel fele annyi idő alatt és erőkifejtéssel fújhatjuk fel a deszkát a megfelelő nyomásra és szállhatunk vízre, mint bármely más SUP pumpával. Az összecsomagolt deszka a pumpával együtt kényelmesen tárolható, illetve szállítható a kerekes all terrain Red Paddle Co hátizsákban.


RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítő rúdat (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

Az MSL-nek köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 12’6 Sport egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A HASZNÁLT RED 12′6 SPORT?

  • deszka
  • RSS latnik
  • „FCS Connect Fin“ – 1 db szkeg
  • Javító szett
DESZKA ŰRTARTALOM330 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA150 kg-ig
TERHELHETŐSÉG230 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG12’6″ / 381cm
DESZKA SZÉLESSÉG30″ / 76cm
DESZKA SÚLY10.7kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA1 – 2
MEREVÍTŐ RENDSZERRSS Battens
SZKEGFCS US Box szkeg (kivehető)