15 %
OFF

RED 11’0 SPORT MSL (csak a deszka)

1.059  900  (Áfa-val)

Készleten

Leírás

Használt RED 11’0 SPORT MSL

RED 11′ SPORT MSL

Kinek ajánljuk a RED 11′ SPORT SUP deszkát? Mindazoknak, akik nagyobb teljesítményre törekednek több siklással és nagyobb maximális sebességgel.

Sebesség, stílus és komfort – tömören így lehet jellemezni. Átmenet a Ride és Race kategória között. Jó választás, ha nagyobb tempót szeretnénk diktálni a kirándulásainkon, gyorsan siklik folyókon. A titok a formájában rejlik: a Ride-nál keskenyebb, valamint nyújtott az orra , így jobban siklik és szeli a vízet.
Ha a Ride az ideális “családi autó”, akkor a Sport egy kimondott “sportkocsi”.
Oldala latnikkal erősített (RSS – rocker stiffening system), ami fokozza merevségét.

A Sport modellek három különböző méretben is kaphatók üzletünkben:
11‘0 méret 75 kg testsúlyig ideális,
11’3 méret szélesebb stabilabb 110 kg-ig megfelelő,
12‘6 méret nagyobb testsúlyúaknak (150 kg-ig), illetve gyorsabb, dinamikusabb evezésre.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkákk 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítő rúdat (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

Az MSL-nek köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 11’0 Sport egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A HASZNÁLT RED 11′ SPORT SZETT?

  • RSS latnik
  • „FCS Connect Fin“ – 1 db szkeg
  • Javító szett
DESZKA ŰRTARTALOM235 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA75 kg
TERHELHETŐSÉG135 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG11’0″ / 335cm
DESZKA SZÉLESSÉG30″ / 76cm
DESZKA SÚLY9.7kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA1
MEREVÍTŐ RENDSZERRSS Battens
SZKEGFCS US Box szkeg (kivehető)