Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED 10’7 Windsurf SUP MSL (2024)

1.449  (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 10’7 WINDSURF SUP MSL

Kiknek ajánljuk a RED 10’7 Windsurf SUP deszkát? Suposoknak, akik windszörfözni is meg szeretnének tanulni.

Felfújható deszkán windszörfözni nem csupán kompromisszum! A Red Paddle Co 10’7 Windsurf SUP modellje ötvözi a felfújható SUP-ok előnyeit a windsurf boardok technikai tulajdonságaival. A Red Paddle által kifejlesztett szkegnek (Sure-Fin system) köszönhetően a hagyományos windsurf jegyeit fedezhetjük fel ebben a modern deszkában. A SUP közepén behelyezhető nagy uszony (svert) páratlan stabilitást, tökéletes iránytartást és irányítást biztosít. Ezt a deszkát kezdő és középhaladó szörfösöknek tervezték a felfújható SUP-ok minden előnyével együtt.

A felületborításon (deck pad) – ami kellemes érzetet és jó tapadást biztosít – szembetűnő, hol kell állni szörfözéskor. A deszka fogantyúi  oldalra kerültek, hogy ne legyenek útban. Az első és hátsó fogantyúk  segítenek a vízretételkor és kiemelésnél. A deszka tartozéka a svert és árbóctalp egyaránt.

Hogy teljes legyen a windszörf szetted, párosítsd a deszkádat a Red windsurf vitorlázattal!

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ATB TANDEM HÁTIZSÁK

A Red Tandem, Windsurf, Activ és Wild modelljei az új All Terrain Tandem kerekes hátizsákkal kaphatók. 2024-re fejlesztették ki a tágas, 160 liter űrtartalommal rendelkező táskát, amely rengeteg helyet biztosít az egész csomagnak.
A gurulós hátizsák rendkívül kényelmes az állítható, ergonomikus hát- és válltámasznak köszönhetően.
A 3-részes evező tépőzárral rögzíthető a táskában, a lapát fejét a belzső zseb védi. A hátizsák nagy külső zsebében minden lényeges cucc elfér, könnyen hozzáférhetsz és biztonságosan elcsomagolhatod.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 10’7 WINDSURF SUP SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’7 Windsurf deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Red Paddle Co ATB tandem hátizsák
  • Titan pumpa II
  • Svert és szkeg
  • Gyök
  • Szervíz szett
  • Víz ellenálló telefon tok
DESZKA ŰRTARTALOM 257 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110kg-ig
TERHELHETŐSÉG 160 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’7″ / 323 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 33″ / 84 cm
DESZKA SÚLY 11,6 kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 102cm (h) x 41cm (sz) x 38cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 160 liter
SZKEG WindFin US fin box (kivehető)
SVERT Surefin Daggerboard