Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED 10’7 WIND MSL (csak deszka)

847  (Áfa-val)

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Kiknek ajánljuk? Suposoknak, akik az evezésen kívül windszörfözni is szeretnének.

Egy SUP, amivel windszörfözhetsz is! A 10’7 Wind modellben a világ legnépszerűbb felfújható SUP-jának jellemzőit fedezheted fel, azzal a további előnnyel, hogy még szörfözhetsz is vele, ha feltámad a szél.

A deszkába árbóctalp (gyök) helyezhető, amivel csatlakoztatható a vitorla. A deszkának kivehető szkegje van, a közepén lehetőség van egy további szkeg behelyezésére is, ami még nagyobb stabilitást és kis szélben könnyebb iránytartást biztosít windszörfözéskor.

A felszerelés tartozéka a szkeg (‘US box fin system’), valamint még egy szkeg, ami a svertet helyettesíti. A  vitorláról neked kell gondoskodni.

A Red mintájú felületborítás jó tapadást biztosít, így könnyen kivitelezhetők a manőverek. A deszka közepe és hátulja széles, emiatt stabil. Természetesen supozáskor is kitűnő menettulajdonsággal rendelkezik.

Kezdő windszörfösök figyelmébe ajánljuk a másik hibrid deszkánkat is: 10’7 Windsurf SUP.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

MIT TARTALMAZ A RED 10’7 WINDSURF SUP SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’7 Windsurf deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Javító szett
  • 2db szkeg
DESZKA ŰRTARTALOM 260 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110kg-ig
TERHELHETŐSÉG 160 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’7″ / 323cm
DESZKA SZÉLESSÉG 33″ / 84cm
DESZKA SÚLY 10,6kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
SZKEG
2 db WindFin US fin box (kivehető)