10 %
OFF

RED 10’6 RIDE MSL LT (limited edition)

323.640 Ft 291.240 Ft (Áfa-val)

A terméket emailes megrendelés esetén futárral küldjük, vagy a tihanyi üzletünkben személyesen is megvásárolható.

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 10’6 Ride MSL LT (limited edition)

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, hiszen minden igényt kielégít – tökéletes univerzális ‘allround’ board

A Red Paddle Co 10’6″ Ride deszkája a világ legnépszerűbb és a szakma többszörösen díjnyertes felfújható SUP-ja. Ha valaha csak egy Red Paddle Co stand up paddle deszkát választhatnál, akkor ez legyen az!

A 10’6″ Ride semelyik másikhoz nem hasonlítható univerzális SUP. A népszerűségét a sokoldalúságának köszönheti. Igazi ‘allround’ fajta, vagyis minden igényt kielégít, minden körülmény között megállja a helyét: a család minden tagjának megfelelő evezéshez tavon, folyón, tengeren, vagy hullámlovagolni kisebb-nagyobb hullámokon. A 120 mm (4.7″) vastagság nagyfokú merevséget és stabilitást biztosít, anélkül, hogy befolyásolná a  menettulajdonságát és teljesítményét. A praktikus csomagrögzítők teszik teljessé ezt az ikonikus modellt.

A deszka borítása kellemes érzetet és csúszásmentes felületet biztosít. Hullámszörfözéskor és manőverek gyakorlásakor a  deszka hátuljának kialakítása nagyfokú tapadást és stabilitást nyújt. A felszerelés része a pumpa, amivel  a megfelelő nyomásra fújható a deszka. Az összecsomagolt deszka a pumpával együtt kényelmesen tárolható, illetve szállítható a Red Paddle Co. kerekes hátizsákban, ami szintén a szett része.


 KÖNNYŰ ÉS MEREV

Az MSL-nek köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

PUMPA

A jó minőségű, egyhengeres pumpával gyorsan felpumpálhatod a deszkát a kellő nyomásra. A pumpa nyomásmérővel és leszerelhető slaggal rendelkezik.

HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. Rendkívül kényelmes a háton a párnázott hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). További információ ITT.

MIT TARTALMAZ A FELSZERELÉS?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’6″ Ride LT deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Pumpa
  • Javító szett
  • Hátizsák
DESZKA ŰRTARTALOM 245 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 100kg-ig
TERHELHETŐSÉG 145 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’6″ / 305cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81cm
DESZKA SÚLY 9.95kg / 21.89lb
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
SZKEG iFin
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter