Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED Carbon Hybrid Evező – lila

90.000 Ft (Áfa-val)

Kategóriák: , Címke:

Készleten

Leírás

RED Carbon Hybrid Evező – lila

Evező nyél Karbon/üvegszál
Evező fej Karbon
Beállítás Cam Lock
Részek 3
Hossza 180 – 220 cm
Felület 525 mm²
Súly
825 g
Szín
Lila

 

Kiknek ajánljuk? Akik jó minőségű, könnyű súlyú lapátra vágynak dinamikusabb evezéshez.

A karbon-hibrid evező fejének íve fokozza a teljesítményt, a lapát nyelének hajlékonysága révén extra ruganyosságot és energiát fektethetsz minden csapásba. Dinamikus, rendkívül hatékony evező, amely a speciális karbon szövet teszi pillekönnyűvé.

Csakúgy mint a Prime Carbon evező, a lapát formája a hagyományos könnycsepp kialakításon alapul, a felületén a víz mindkét oldalon le tud folyni, ami egyenletes és stabil evezést eredményez. A kettős konkavitása révén az evezés során energiát spórolhatunk.

Az állítható hibrid SUP lapát kék és lila színben kapható. Ez azt jelenti, hogy az evező tökéletesen passzol bármelyik Red deszkához.

3-RÉSZES, ÁLLÍTHATÓ HOSSZÚSÁG

Praktikus és tökéletes utazáshoz, a teljesítmény szempontjából nem jelent kompromisszumot. Három részre szerelhető, így könnyen elfér a hátizsákban, vagyis bármikor bárhová magaddal viheted! Könnyen állítható mindenki magasságához.

CAMLOCK

Lehetővé teszi az evező hosszúságának gyors beállítását. Ezzel a páratlan rögzítéssel kivédhető az evező felső részének mozgása. Az ‚auto-line‘ funkcióval (az evező felső részén lévő sín) a fogantyú automatikusan igazodik a lapát fejéhez.

Bungee Connection System
Az evező fejét és a nyelének középső elemét összekötötték a kényelem és az egyszerű összeillesztés érdekében. Használata egyszerű, és még könnyebbé teszi a háromrészes lapátok összeszerelését.

Ez az RED Carbon Hybrid evező kapható kék színben is.