Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED 15’0 Tandem SUP MSL

607.680 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

TANDEM SUP – TÚRÁZÁS ÉS HOSSZÚTÁVÚ EVEZÉS A VOYAGER SZÉRIÁVAL

Kiknek ajánljuk a RED Tandem SUP-ot? Túrázóknak, akik másokkal is osztoznának az élményben.

A 15’0 RED Paddle Co. Voyager Tandem SUP -pal a legtávolabbi helyeket is felfedezheted, akár többedmagaddal is. A tandem deszkát két supos igényeihez igazítva tervezték meg (egy harmadiknak is jut hely a csomagrögzítő gumikötelek eltávolításával), sőt mi több, számos felszerelést is magaddal vihetsz. A 20 cm (8″) vastagság nagyon nagy térfogatot képez – el sem tudod képzelni, mennyi mindent elbír a deszka!

A 15’0″ lábas felfújható SUP-nak hét puha tapintású fogantyúja, valamint két csomagtere van, rögzítési lehetőséggel, így biztonságosan szállítható rajta felszerelés. Ez a modell is a Voyager deszkáéra jellemző technológiával készült, ami tökéletes menettulajdonságot nyújt, még ha nagy súllyal terheljük is meg a deszkát.

A Red logó mintázatot kapott felületborítás tapadást biztosít és véd a kopás ellen.

A tandem deszkához két darab Titan pumpa II is jár, így osztozhattok a pumpálásban, ami kiváló bemelegítés vízre szállás előtt, hogy aztán együtt felfedezhessétek a világot!

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – A PUMPA KIRÁLYNŐJE

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ÚJ! ATB TANDEM HÁTIZSÁK

A Red Tandem, Windsurf, Activ és Wild modelljei az új All Terrain Tandem hátizsákkal kaphatók. 2022-re fejlesztették ki a tágas, 160 liter űrtartalommal rendelkező táskát, amely rengeteg helyet biztosít az egész csomagnak.

A hátizsák rendkívül kényelmes az állítható, ergonomikus hát- és válltámasznak köszönhetően.
A 3-részes evező tépőzárral rögzíthető a táskában, a lapát fejét a belzső zseb védi. A hátizsák nagy külső zsebében minden lényeges cucc elfér, könnyen hozzáférhetsz és biztonságosan elcsomagolhatod.

BEHELYEZHETŐ IKER SZKEGEK

A Voyager túra deszkákat új iker uszonnyal (szkeg ) szerelték fel, ami jobb nyomkövetést és siklást biztosít. Az egy hosszabb uszonyt két rövidebb váltotta fel, amivel könnyedén felfedezhetsz sekélyebb vizeket is és plusz stabilitást nyújt. A 2 db minőségi FCS szkeg egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell két helyen is speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 15’0 TANDEM SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 15’0 Voyager Tandem MSL deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • 2db Titan pumpa II
  • 2db behelyezhető iker szkeg
  • Szervíz szett
  • Red ATB Tandem hátizsák
  • Vízálló telefontok
DESZKA ŰRTARTALOM 725 liter
TERHELHETŐSÉG 400 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 15’0″ / 457 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 34″ / 86 cm
DESZKA SÚLY 18.8 kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 4
HÁTIZSÁK MÉRETE 102cm (h) x 41cm (sz) x 38cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 160 liter
SZKEG 2db FCS US Box szkeg (kivehető)