2022 RED 13’2 VOYAGER+ MSL

495.083 Ft (Áfa-val)


5 év garancia

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Készleten

Leírás

TÚRÁZÁS ÉS HOSSZÚTÁVÚ EVEZÉS A VOYAGER SZÉRIÁVAL

Kalandorok figyelem! A 13’2 Voyager+ felfújható SUP-pal felfedezhetitek a világot!

Kiknek ajánljuk? A vizitúrázás szerelmeseinek.

A Voyager család nagyobbik tagját gyakorlott túrázóknak tervezték. Hosszabb, de kesekenyebb, mint a kisebb társa, így gyorsabb is. Ideális tavi, folyami és tengeri túrákhoz. A csomagok elöl és hátul 6-6 ponton rögzíthetők. Red Original hűtőtáskát, vagy vízálló SUP táskában a cuccaidat biztonsággal magaddal viheted a Voyageren. A deszka elején szkeg-sín található, ami irányban tartja a deszkát oldalszél esetén is.

A 12’6-os Voyagerhez hasonlóan, ezt a deszkát is RSS latnikkal merevítették, hogy még megpakolva is teljesen stabil legyen. A 2 db FCS szkeg játszi könnyedséggel rögzíthető a deszkába.  A deszkán 5 ergonomikus csőfogantyú található, amikkel könnyen cipelhető a parton.

A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal, tapadást és kényelmet nyújt, így kizárólag az evezésre összpontosíthatsz. A felszereléshez természetesen jár a könnyen szállítható gurulós all terrain hátizsák és a díjnyertes Titan pumpa II is.


V-DESZKATEST (újdonság)

A drop stich varrás ügyes elvékonyításával létrejött  V-formájú test megtöri a víz felületi feszültségét, megkönnyítve ezzel az evezést és jobban siklásban tartja a deszkát. A deszka könnyedén és nagyobb sebességgel szeli át a vizet. Egy igazán úttörő újítás! Tudományosan bizonyítottan a “V” kiképzésű test növeli a hatékonyságot és eredményességet a lapos aljú deszkákhoz képest – a Voyager V-testével hosszabb ideig evezhetsz, kevesebb erőkifejétéssel. További bónusz: A felület konkáv orra több helyet biztosít a hevederek alatt a felszereléseidnek.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthetők a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

Újdonság: Speed tail

A némi tapasztalattal rendelkező SUP-osoknak készült Sport modellek most még dinamikusabb teljesítményt nyújtanak a vadonatúj hátsó kialakításukkal (speed tail). Ez az új funkció, a deszka karcsú formájának és a vékony, hosszúkás orr résznek köszönhetően, gyors manőverezhetőséget kínál. A far gumírozott széle könnyebben elvezeti a vizet a deszkáktól, így azok tisztán átvágják a vizet, ezáltal gyorsabban és könnyedebben tudsz haladni.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába.
Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest.
A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát. Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán. Még több információ a Titan-pumpa II-ről.

ÚJ! All Terrain átalakítható táska

A Red kerekekkel ellátott terep hátizsákját teljesen újratervezték, arról nem is beszélve milyen jól illik a dizájnja a SUP-ok új külső megjelenéséhez. A fejlesztéseknek köszönhetően az új modell, a hátizsák funkció mellett, táska nélküli hordrendszert is kínál. Nem szükséges az egész hátizsákot magaddal cipelned, elegendő csak a hevedereket használnod!

Ez a vázrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén meg tudj közelíteni távolabbi vízreszállási pontokat is a SUP deszkáddal, miközben nem kell bajlódnod a hátizsákoddal, ott hagyd-e a parton, vagy magaddal tudod-e vinni a deszkádon.

A nagy és erős kerekekkel a legzordabb terepen is átgörgetheted a táskádat, és az antropometrikus kialakítás teljes mértékben testreszabható a magasságodhoz, így biztos lehetsz benne, hogy terhelés alatt is maximálisan megkíméli a testedet. A nagy külső zsebekbe minden fontos cucc belefér, a tépőzáras belső zsebben pedig a három részes eveződ is biztonságban van. A belső anyag stílusos vörös ismétlő mintával rendelkezik és vízállósága minimalizálja a behatoló nedvességet.

BEHELYEZHETŐ IKER SZKEGEK

A Voyager túra deszkákat új iker uszonnyal (szkeg ) szerelték fel, ami jobb nyomkövetést és siklást biztosít. Az egy hosszabb uszonyt két rövidebb váltotta fel, amivel könnyedén felfedezhetsz sekélyebb vizeket is és plusz stabilitást nyújt. A 2 db minőségi FCS szkeg egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.

CSOMAGRÖGZÍTÉS LAPOS HEVEDEREKKEL (KIZÁRÓLAG A RED-NÉL)

Az önzáródó, széles és lapos gumi hevederek még jobban tartják a holmidat a deszkán! Mindegyik deszka elején három rögzítő heveder található, a Voyager deszkákon ezen felül hátul hat ponton további csomagokat is rögzíthetsz!

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 13’2 Voyager+ MSL egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 13’2 VOYAGER+ SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 13’2 Voyager+ deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • 2db behelyezhető iker szkeg
  • Javító szett
  • Red Original All Terrain hátizsák
  • Vízálló telefontok
  • RSS merevítők
DESZKA ŰRTARTALOM 345 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 245 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 13’2″ / 401cm
DESZKA SZÉLESSÉG 30″ / 76cm
DESZKA SÚLY 11.5kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER RSS Battens
SZKEG 2db FCS US Box szkeg (kivehető)