Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

15 %
OFF

RED 12’6 Elite MSL

475.660 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

RED 12’6 x 28″ ELITE MSL

Kiknek ajánljuk a 12’6 Elite MSL deszkát? Akiknek a gyorsaság és teljesítmény a legfontosabb.

A 12’6 Elite (‘race’) SUP-pal való evezés valójában szórakoztató, de edzésnek sem utolsó. Ez a stand up paddle deszka hosszú és keskeny, villámgyorsan szeli a vizet, emellett könnyű kontrollálni, manőverezni és haladni vele.  A SUP versenyzés az elmúlt időszakban dinamikus növekedésnek indult. Sokan gondban vannak vele, hogyan szállítsanak és tároljanak egy nagyméretű versenydeszkát. A Red Paddle Co 12’6 Elite felfújható deszkával nincs ilyen probléma. Mivel felfújható, egyszerű összecsomagolni és szállítani, a világ bármely pontjára, illetve versenyére könnyen eljuthatsz vele.

ÚJ! Megemelt deszkaoldal
A deszka oldalán a borítást megemelték, pont ott, ahol állunk, kifejezetten a deszkán való stabilabb állás érdekében. A megemelt oldalfal több támaszt nyújt a lábaknak, így nagyobb erőt és energiát tudunk átvinni az evezésbe.

A teljesítmény szempontjából, a praktikusság ellenére sincsen kompromisszum. Az összes Elite deszka a Red Paddle Co boardokra jellemző, egyedülálló innovációkkal rendelkezik: a szabadalmaztatott ‘Rocker Stiffening System’ (röviden RSS), ami a deszka oldalába csúsztatható latnikkal további merevséget ad a deszkának; ‘Forward Flex Control System’ (röviden FFC), ami a deszka elejét merevíti egy karbon rúddal, így az egyáltalán nem hajlik be menet közben. A két merevítést kombinálva pillanatnyilag az Elite deszkák a leggyorsabb felfújható SUP-ok a piacon.

Az orrán alul és felül speciális sín található, amelynek funkciója a szkeghez hasonló: irányban tartja a deszkát még oldalszél esetén is, anélkül, hogy az ellenállásba ütközne, illetve elvezeti a vizet a felületéről, ha az orra hullámba fúródik. Több fogantyúja is van, ami megkönnyíti a vízretételt és kiemelést, és úgy helyezték el ezeket a deszkán, hogy ne legyenek útban. A SUP-ba egy csavarral rögzíthető a tartozékát képező üvegszálas szkeg, ami kompatibilis minden US box típusú fajtával. A felületborítás az apró Red logó mintákkal, valamint a hátulján lévő kiugró rész (kickpad) tökéletes tapadást biztosít a verseny minden szakaszában. A legújabb modelleken elöl négy ponton lehetőség van csomagrögzítésre is!

A 28″ (71 cm) széles 12’6 Elite tökéletes választás, ha most kezdesz ismerkedni a versenyzéssel, vagy ha a gyorsaságra és teljesítményre hajtasz! Megfelelő 110 kg testúly felett is, valamint nyílt tengeri evezésre is. A 28 incs szélesség lehetővé teszi, hogy főként a teljesítményre koncentrálj, ne pedig az egyensúlyozásra.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából. A merevítők rugalmas, újrahasznosított anyagból készülnek, nem tudnak eltörni. Narancssárga színűek, így könnyű megtalálni a parton, amikor elcsomagolod a deszkádat.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ÚJ! ATB ÁTALAKÍTHATÓ GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red kerekekkel ellátott terep hátizsákját teljesen újratervezték, arról nem is beszélve milyen jól illik a dizájnja a SUP-ok új külső megjelenéséhez. A fejlesztéseknek köszönhetően az új modell, a hátizsák funkció mellett, táska nélküli hordrendszert is kínál. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges az egész hátizsákot magaddal cipelned, elegendő csak a hevedereket használnod!

Ez a vázrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén meg tudj közelíteni távolabbi vízreszállási pontokat is a SUP deszkáddal, miközben nem kell bajlódnod a hátizsákoddal, ott hagyd-e a parton, vagy magaddal tudod-e vinni a deszkádon.

A kerekek nagyobbak és erősebbek lettek, így a legzordabb terepen is átgörgetheted a táskádat. Az antropometrikus kialakítás teljes mértékben testreszabható a magasságodhoz, így biztos lehetsz benne, hogy terhelés alatt is maximálisan megkíméli a testedet: állítható, széles váll és derékpántokkal rendelkezik. A nagy külső zsebekbe minden fontos cucc belefér, a tépőzáras belső zsebben pedig a három részes eveződ is biztonságban van. A külső pántokkal a táskát összehúzhatod olyan méretűre, mint annak a tartalma, ha a praktikusság azt diktálja. A belső anyag stílusos vörös ismétlő mintával rendelkezik és vízállósága minimalizálja a behatoló nedvességet.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

This model has a special thread into which theRed kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 12’6” ELITE SUP SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 12’6” Elite deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pump II
  • Race skeg
  • Service kit
  • Red Paddle Co ATB Convertible Backpack
  • Waterproof phone case
  • RSS braces
  • FFC bracing rod
PLANK SPACE CONTENT 315 liters
IDEAL WEIGHT FOR SUP up to 110 kg
LOAD CAPACITY 215 kg
BOARD LENGTH 12’6″ / 381 cm
BOARD WIDTH 28″ / 71 cm
BOARD WEIGHT 11.8 kg
NUMBER OF USERS 1 – 2
BACKPACK SIZE 96cm (h) x 39cm (w) x 36cm (m)
BACKPACK SPACE CONTENTS 134 liters
BRACING SYSTEM RSS Battens
SZKEG US Box Race cleat (removable)