Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

20 %
OFF

RED 12’0 Compact karbon evezővel

559.680 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

A Red ultra könnyű Compact termék család 2022-ben egy újabb túra SUP-pal bővült: 12’0 Compact.

Ha sokat utazol és szeretsz hosszabb SUP túrákat tenni, ezt a deszkát neked találták ki!
A Voyager túra SUP-okra jellemző kényelmet fogod tapasztalni: stabilitás, gyorsaság, valamint elől és hátul csomagokat szállíthatsz rajta, így bárhol bármikor nekivághatsz egy nagyobb útra. A Compact boardokra jellemző „minden egyben” többfunkciós csomagot kapsz. A deszka hosszában félbehajtható és szuper kicsire csomagolható a Compact deszkáknak tervezett hátizsákban, így jelenleg ez a legkönnyebben szállítható túra SUP a piacon, rendkívül helytakarékos. A szett része az ötrészes karbon evező , spirálos biztonsági kötél (coiled leash) és a vízálló telefon tok.
Az ergonomikus cső alakú, párnázott fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak, amikor cipeled a deszkát.

A zászlóshajó Compact termékcsalád új külsőt kapott. Frissült a színvilág és dizájn, valamint a deszkák osztott, részekből álló felületborítást (deck pad) kaptak, ami erre a modellre is jellemző. Ez utóbbi lehetővé teszi a víz hatékonyabb lefolyását a  felületükről, nem utolsó sorban sokkal egyszerűbbé vált az összecsomagolásuk, a hajtogatás és feltekerés.

A Red Paddle Co Compact modelljei három méretben kaphatók:

9’6″ Compact – mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint a népszerű 10’6 Ride MSL univerzális SUP,
11’0 Compact – a 11’0 Sport MSL túra SUP alapján készült,
12’0 Compact – a Voyager deszkákra jellemző tulajdonságokkal és extra kiegészítőkkel rendelkezik a túrázás szerelmeseinek.

ÚJ 12’0 COMPACT HÁTIZSÁK

Ez a hátizsák, amelyet kizárólag a 12’0 Compact deszkához terveztek, a 11’0 és 9’6 Compact modellek táskáján alapul. A továbbfejlesztett deréktámasz most még jobban állítható, így mindenki a neki megfelelő állásban tudja használni. Az új hátizsák elöl és felül teljesen nyitható, így könnyebb elcsomagolni a deszkát, vagy akár hagyományosan feltekerve (nem hosszában félbehajtva)  is szállíthatjuk benne. A belső kompressziós hevedekekkel meg tudjuk úgy szorítani a deszkát, hogy biztonságos legyen a szállítása a táskában. A piros fényvisszaverőkkel és külső kulacs tartóval az új hátizsák még biztonságosabb és praktikusabb lett.

A hátizsák magassága: 60 cm; szélessége:  42 cm; mélysége: 36 cm.

PACTTM TECHNOLÓGIA

Az egyedi fonási technológiával készült szál extra finom szövetet eredményez. A szövet a különlegesen erős és formálható külső réteggel és a deszka belsejében futó keresztszálakkal kombinálva felfújt állapotban nagyfokú merevséget biztosít, ugyanakkor leengedett állapotban rendkívül kis méretűre felgöngyölíthető.

A 12’0 COMPACT SZETT TARTALMAZZA A DESZKÁT, HÁTIZSÁKOT, ÖT RÉSZES EVEZŐT, TITAN PUMPÁT, LEASHT ÉS VÍZÁLLÓ TELEFON TOKOT

A szett komplett súlya körülbelül 14.8 kg

5-RÉSZES KARBON EVEZŐ

Állítható hosszúságú, könnyű, erős és kompakt. Karbon és nylon kombinációjából készült, öt részre szedhető és formájának köszönhetően tökéletesen belepasszol a Compact hátizsákba.

CLICK FIN

Speciálisan a 12’0 Compacthoz tervezett uszonyok (szkeg), melyek egy kattintással erősíthetők a deszka aljára.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából. A merevítők rendkívül hajlékonyak, így nem tudnak eltörni, narancssárga színűek, így könnyű megtalálni a parton, ha összecsomagolod a deszkádat.

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell egy speciális menettel rendelkezik, amibe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A 12’0 COMPACT SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 12′ Compact deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • Coiled leash
  • 2 db szkeg (click fin)
  • Szervíz szett
  • Vízálló telefontok
  • Compact hátizsák
  • 5-részes karbon evező
DESZKA ŰRTARTALOM 302 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 169 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 12’0″ / 366 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81 cm
DESZKA SÚLY 10.15 kg
TELJES CSOMAG SÚLY 14.8kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1-2
HÁTIZSÁK MÉRETE 60cm (h) x 42cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 90 liter
SZKEG “Twin Click” szkeg