Ingyenes szállítás EU-ban 180.000-HUF rendelés felett.

RED 13’2 Voyager+ MSL

567.600 Ft (Áfa-val)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Cikkszám: 001-001-002-0054 Kategóriák: , , , Címke:

Csak 1 maradt készleten

Leírás

TÚRÁZÁS ÉS HOSSZÚTÁVÚ EVEZÉS A VOYAGER SZÉRIÁVAL

Kalandorok figyelem! A 13’2 Voyager+ felfújható SUP-pal felfedezhetitek a világot!

Kiknek ajánljuk? A vizitúrázás szerelmeseinek.

A Voyager család nagyobbik tagját gyakorlott túrázóknak tervezték. Hosszabb, de kesekenyebb, mint a kisebb társa, így gyorsabb is. Ideális tavi, folyami és tengeri túrákhoz. A csomagok elöl és hátul 6-6 ponton rögzíthetők. Red Original hűtőtáskát, vagy vízálló SUP táskában a cuccaidat biztonsággal magaddal viheted a Voyageren. A deszka elején szkeg-sín található, ami irányban tartja oldalszél esetén is. A Red 13’2+ Voyager forradalmi “V” kiképzésű alja, szuper gyorsan és könnyedén szeli a vizet. A legújabb modellek gumírozott farrésszel rendelkeznek, ami segít elvezetni a vizet és gyorsabb tempót eredményez.

A 12’6-os Voyagerhez hasonlóan, ezt a deszkát is RSS latnikkal merevítették, hogy még megpakolva is teljesen stabil legyen. A 2 db FCS szkeg játszi könnyedséggel rögzíthető a deszkába.  A deszkán 5 ergonomikus csőfogantyú található, amikkel könnyen cipelhető a parton.

A felszereléshez része az új átalakítható gurulós hátizsák, amiben kényelmesen elfér és szállítható a szett. A legnagyobb újítás a hátizsákban, hogy anélkül is a hátadra veheted a Titan pumpa II-vel összecsomagolt deszkádat az erre a célra kialakított hevederekkel. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal, tapadást és kényelmet nyújt, így kizárólag az evezésre összpontosíthatsz.

V-DESZKATEST (újdonság)

A drop stich varrás ügyes elvékonyításával létrejött  V-formájú test megtöri a víz felületi feszültségét, megkönnyítve ezzel az evezést és jobban siklásban tartja a deszkát. A deszka könnyedén és nagyobb sebességgel szeli át a vizet. Egy igazán úttörő újítás! Tudományosan bizonyítottan a “V” kiképzésű test növeli a hatékonyságot és eredményességet a lapos aljú deszkákhoz képest – a Voyager V-testével hosszabb ideig evezhetsz, kevesebb erőkifejétéssel. További bónusz: A felület konkáv orra több helyet biztosít a hevederek alatt a felszereléseidnek.

SPEED TAIL

A legújabb modellek most még dinamikusabb teljesítményt nyújtanak a vadonatúj hátsó kialakításukkal (speed tail). Ez az új funkció, a deszka karcsú formájának és a vékony, hosszúkás orr résznek köszönhetően, gyors manőverezhetőséget kínál. A SUP aljára került gumírozott él könnyebben elvezeti a vizet a deszkától, így az tisztán átvágja a vizet, ezáltal gyorsabban és könnyedebben tudsz haladni.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthető a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából. A merevítők rendkívül hajlékonyak, így nem tudnak eltörni, narancssárga színűek, így könnyű megtalálni a parton, ha összecsomagolod a deszkádat.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete a korábbi pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásába fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

ÚJ! ATB ÁTALAKÍTHATÓ GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red kerekekkel ellátott terep hátizsákját teljesen újratervezték, arról nem is beszélve milyen jól illik a dizájnja a SUP-ok új külső megjelenéséhez. A fejlesztéseknek köszönhetően az új modell, a hátizsák funkció mellett, táska nélküli hordrendszert is kínál. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges az egész hátizsákot magaddal cipelned, elegendő csak a hevedereket használnod!

Ez a vázrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén meg tudj közelíteni távolabbi vízreszállási pontokat is a SUP deszkáddal, miközben nem kell bajlódnod a hátizsákoddal, ott hagyd-e a parton, vagy magaddal tudod-e vinni a deszkádon.

A kerekek nagyobbak és erősebbek lettek, így a legzordabb terepen is átgörgetheted a táskádat. Az antropometrikus kialakítás teljes mértékben testreszabható a magasságodhoz, így biztos lehetsz benne, hogy terhelés alatt is maximálisan megkíméli a testedet: állítható, széles váll és derékpántokkal rendelkezik. A nagy külső zsebekbe minden fontos cucc belefér, a tépőzáras belső zsebben pedig a három részes eveződ is biztonságban van. A külső pántokkal a táskát összehúzhatod olyan méretűre, mint annak a tartalma, ha a praktikusság azt diktálja. A belső anyag stílusos vörös ismétlő mintával rendelkezik és vízállósága minimalizálja a behatoló nedvességet.

ÚJ! ÁLLÍTHATÓ CSOMAGRÖGZÍTŐ HEVEDEREK

Az újonnan tökéletesített csomagrögzítés egy állítható gumipánttal és további két széles, lapos, önzáródó elasztikus hevederrel rendelkezik. A dupla D-gyűrűs zárrendszer egyszerű rögzítést és kioldást tesz lehetővé, a kis hurok pedig ideális vizespalack, vagy strandpapucs tárolásához.

BEHELYEZHETŐ IKER SZKEGEK

A Voyager túra deszkákat új iker uszonnyal (szkeg ) szerelték fel, ami jobb nyomkövetést és siklást biztosít. Az egy hosszabb uszonyt két rövidebb váltotta fel, amivel könnyedén felfedezhetsz sekélyebb vizeket is és plusz stabilitást nyújt. A 2 db minőségi FCS szkeg egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét újra frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

Ez a modell három helyen is speciális menettel rendelkezik, amikbe rögzíthető a Red kamera tartó. A menet kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel is, így egyszerűen rögzíthető a deszkára nemcsak Gopro, hanem mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 13’2 VOYAGER+ SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 13’2 Voyager+ deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • 2 db behelyezhető iker szkeg
  • Szervíz készlet
  • Red Paddle Co ATB átalakítható hátizsák
  • Vízálló telefontok
  • RSS merevítők
DESZKA ŰRTARTALOM 345 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg-ig
TERHELHETŐSÉG 245 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 13’2″ / 401 cm
DESZKA SZÉLESSÉG 30″ / 76 cm
DESZKA SÚLY 13.65 kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 134 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER RSS Battens
SZKEG 2 db FCS US Box szkeg (kivehető)