15 %
OFF

2021 RED 12’6 VOYAGER MSL

1.104  (Áfa-val)

5 év garancia (Red Paddle Co. garanciális iranyelvei szerint)

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Csak 1 maradt készleten

Leírás

A SZUPER MEREV ÉS STABIL 12’6 VOYAGER IDEÁLIS HOSSZÚ TÁVÚ KIRÁNDULÁSOKHOZ

A 12’6 Voyager igazi túra deszka, azoknak tervezték, akik szeretnek kirándulni tavakon, folyókon, vagy a tengeren.

Kiknek ajánljuk? Hosszabb túrákhoz, erősebb alkatúaknak, családoknak

Extra stabilitás és merevség jellemzi ezt a deszkát, ami ideális hosszútávú kirándulásokhoz is. A nagy űrtartalom és vastagság, valamint az RSS merevítés teszi olybá szilárddá, hogy a magasabb és testesebb  SUP-osok (90 kg felettiek) is minden gond nélkül evezhetnek rajta, akár kemping felszereléssel megpakolva, vagy egy utassal együtt. Szuper kényelmes és biztonságos evezésben lehet részünk, minden körülmény között. A csomagok elöl és hátul 6-6 ponton rögzíthetők.

Az MSL technológia és az RSS merevítés teszi ezt a deszkát még merevebbé már kisebb nyomáson is, a piacon lévő többi SUP deszkához képest. Tapasztalatunk alapján, a 12’6 x 32” Voyager, a Red deszkák egyik legstabilabb darabja.

A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal, kényelmes és csúszásmentes felületet, nagyfokú tapadást és stabilitást nyújt. A felszerelés része a Titan pumpa II, amivel fele annyi idő alatt és erőkifejtéssel fújhatjuk fel a deszkát a megfelelő nyomásra és szállhatunk vízre, mint bármely más SUP pumpával. Az összecsomagolt deszka a pumpával együtt kényelmesen tárolható, illetve szállítható a kerekes all terrain Red Paddle Co hátizsákban.

Voyager széria – túrázáshoz és hosszú távú evezéshez; családok számára


V-DESZKATEST (2021-es újdonság)

A drop stich varrás ügyes elvékonyításával létrejött  V-formájú test megtöri a víz felületi feszültségét, megkönnyítve ezzel az evezést és jobban siklásban tartja a deszkát. A deszka könnyedén és nagyobb sebességgel szeli át a vizet. Egy igazán úttörő újítás! Tudományosan bizonyítottan a “V” kiképzésű test növeli a hatékonyságot és eredményességet a lapos aljú deszkákhoz képest – a Voyager V-testével hosszabb ideig evezhetsz, kevesebb erőkifejétéssel. További bónusz: A felület konkáv orra több helyet biztosít a hevederek alatt a felszereléseidnek.

RSS, amitől a deszka merevebb lesz

A szabadalmaztatott Rocker Stiffening System (röviden: RSS) vívmánynak köszönhetően a deszkák 40 %-kal merevebbek lettek. Két merevítőt (latnik) csúsztatunk a deszka oldalára laminált zsebekbe. A latnik végén kötél van, ami tépőzárral rögzíthetők a deszkára. A kötéllel a latnikat egyszerű eltávolítani a deszkából.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába.
Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest.
A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát. Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán. Még több információ a Titan-pumpa II-ről.

GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

BEHELYEZHETŐ IKER SZKEGEK

A Voyager túra deszkákat új iker uszonnyal (szkeg ) szerelték fel, ami jobb nyomkövetést és siklást biztosít. Az egy hosszabb uszonyt két rövidebb váltotta fel, amivel könnyedén felfedezhetsz sekélyebb vizeket is és plusz stabilitást nyújt. A 2 db minőségi FCS szkeg egy csavarral könnyen a deszkába rögzíthető.

CSOMAGRÖGZÍTÉS LAPOS HEVEDEREKKEL (KIZÁRÓLAG A RED-NÉL)

Az önzáródó, széles és lapos gumi hevederek még jobban tartják a holmidat a deszkán! Mindegyik deszka elején három rögzítő heveder található, a Voyager deszkákon ezen felül hátul hat ponton további csomagokat is rögzíthetsz!

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 12’6 Voyager MSL egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 12’6 VOYAGER SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 12’6 Voyager deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Titan pumpa II
  • 2db FCS szkeg
  • Javító szett
  • Red Original All Terrain hátizsák
  • Vízálló telefontok
  • RSS merevítők
DESZKA ŰRTARTALOM 360 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110 kg+
TERHELHETŐSÉG 260 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 12’6″ / 381cm
DESZKA SZÉLESSÉG 32″ / 81cm
DESZKA SÚLY 11kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 3
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
MEREVÍTŐ RENDSZER RSS Battens
SZKEG 2db FCS US Box szkeg (kivehető)