2021 RED 10’7 WINDSURF SUP MSL

1.399  (Áfa-val)


5 év garancia

Ajándék SUP oktatás! Online SUP vásárlás esetén, kezdő SUP kurzussal ajándékozunk meg!

Elfogyott

Leírás

RED 10’7 WINDSURF SUP MSL

Kiknek ajánljuk a RED Windsurf SUP deszkát? Suposoknak, akik windszörfözni is meg szeretnének tanulni.

Felfújható deszkán windszörfözni nem csupán kompromisszum! A Red Paddle Co 10’7 Windsurf SUP modellje ötvözi a felfújható SUP-ok előnyeit a windsurf boardok technikai tulajdonságaival. A Red Paddle által kifejlesztett szkegnek (Sure-Fin system) köszönhetően a hagyományos windsurf jegyeit fedezhetjük fel ebben a modern deszkában. A SUP közepén behelyezhető nagy uszony (svert) páratlan stabilitást, tökéletes iránytartást és irányítást biztosít. Ezt a deszkát kezdő és középhaladó szörfösöknek tervezték a felfújható SUP-ok minden előnyével együtt.

A felületborításon (deck pad) – ami kellemes érzetet és jó tapadást biztosít – szembetűnő, hol kell állni szörfözéskor. A deszka fogantyúi  oldalra kerültek, hogy ne legyenek útban. Az első és hátsó fogantyúk  segítenek a vízretételkor és kiemelésnél. A deszka tartozéka a svert és árbóctalp egyaránt.

KÖNNYŰ ÉS MEREV

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

TITAN II – a pumpák királynője

A Red Paddle Co forradalmi Titan-pumpáját újra gondolták és teljesen áttervezték 2021-re.

A Titan-pumpa II. a világ legjobb SUP pumpája, amivel sokkal gyorsabban (perceken belül) felpumpálható a deszka, mint egy SUP kompresszorral. A levegő akár 100 km/óra sebességgel halad a deszkába. Az összecsukható lábaknak és kivehető fogantyúknak köszönhetően 30 %-kal kisebb a mérete az eredeti pumpához képest. A kettős cilinder rendszer az ergonomikus fogantyúkkal kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes kontroll alatt tartsd a deszka felpumpálásba fektetett energiát.
Végeredmény: gyorsabb pumpálás kisebb erőfeszítés árán.

GURULÓS HÁTIZSÁK

A Red Original All Terrain gurulós hátizsák ideális útitárs minden paddleboardosnak. A legújabb modell most még kényelmesebb a háton a jobb hevedereknek köszönhetően (ha nem használjuk elrejthető). A piros részletek stílusos, modern hangulatot kölcsönöznek.

IDŐTLEN DIZÁJN

A Red Paddle Co modellek ikonikus küllemét 2021-re frissítették. A dombornyomott borítás (deck pad) az apró Red mintákkal most egészen a deszka faráig és oldaláig ér, kényelmet és kiváló tapadást biztosítva. A gyémánt vágású hátsó borítás további tapadást biztosít fordulási manőverek során és nehezebb körülmények között is.

 TOVÁBBI FELSZERELÉSEK

A 10’7 Windsurf egy speciális menettel rendelkezik, ami kompatibilis a Railblaza és a Ram Mounts termékekkel, így egyszerűen rögzíthető a deszkára mobil telefon, fényképezőgép, horgászbot, vagy akár az evező is, ha netán csobbannál egyet a vízben.

MIT TARTALMAZ A RED 10’7 WINDSURF SUP SZETT?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’7 Windsurf deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • Red Paddle Co kerekes hátizsák
  • Titan pumpa II
  • Svert és szkeg
  • Gyök
  • Javító szett
  • Víz ellenálló telefon tok
DESZKA ŰRTARTALOM 260 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 110kg-ig
TERHELHETŐSÉG 160 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’7″ / 323cm
DESZKA SZÉLESSÉG 33″ / 84cm
DESZKA SÚLY 10,6kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
SZKEG WindFin US fin box (kivehető)
SVERT Surefin Daggerboard