5 %
OFF

2020 RED 10’8 iSUP MSL

950  903  (Áfa-val)


5 év garancia

Csak 1 maradt készleten

Leírás

10’8 iSUP MSL

Kiknek ajánljuk? Erősebb alkatúaknak és családoknak.

A 10’8  iSUP mérete, technológiája és menettulajdonsága megegyezik a Red Paddle Co. 10’8 Ride deszkáéval, csak a dizájn kifinomultabb lett.

A Red Paddle Co 10’8 valamivel hosszabb és szélesebb is, mint a kisebb változata (10’6), így sokkal stabilabb is. A deszkát +100 kg testsúlyra tervezték. Egy plusz utast is elbír, vagy gyerekkel együtt evezhetünk: egy deszkán akár az egész család!

A deszka borítása kellemes érzetet és csúszásmentes felületet biztosít. Hullámszörfözéskor és manőverek gyakorlásakor a deszka hátuljának kialakítása nagyfokú tapadást és stabilitást nyújt. A felszerelés része a HP pumpa, amivel a megfelelő nyomásra pumpálható a deszka, továbbá a táska, amiben kényelmesen tárolható.


 KÖNNYŰ ÉS STABIL

A szabadalmaztatott MSL technológiának köszönhetően a RED deszkák olyan merevek, hogy azokat esztétikailag vékonyra tudták készíteni. Ezzel ellentétben a piacon lévő többi cég – a megfelelő technológia híján – a deszkáikat vastagra tervezik, mert csak így tudják a megközelítően elégséges merevséget elérni. A vastag deszka viszont esztétikailag kevésbe szép és közel se stabil, mivel a súlypont magasabban van.
MSL technológiai eljárással készül valamennyi Red Paddle Co deszka.  Ezzel a csúcstechnológiával a deszkák átlagosan 2-3 kg-mal könnyebbek, sőt kisebb nyomáson is kellően merevek lettek. Ha nem hiszed, tekints meg a videót, amikor egy 22 tonnás markolóval hajtottunk át rajta!

HP pumpa

A jó minőségű, egyhengeres pumpával gyorsan felpumpálhatod a deszkát a kellő nyomásra. A pumpa nyomásmérővel és leszerelhető slaggal rendelkezik.

TÁSKA

Az iSUP deszkáknak tervezett Red Paddle Co táskában kényelmesen elfér a felszerelés, amit utazáskor magaddal is tudsz vinni.

MIT TARTALMAZ A FELSZERELÉS?

A Red Paddle Co többet nyújt a hiteles SUP élménynél, a 10’8 iSUP deszkához az alábbiakat is adjuk:

  • HP pumpa
  • Javító szett
  • Red Paddle Co táska
DESZKA ŰRTARTALOM 270 liter
SUP-OS IDEÁLIS SÚLYA 120kg
TERHELHETŐSÉG 170 kg
DESZKA HOSSZÚSÁG 10’8″ / 325cm
DESZKA SZÉLESSÉG 34″ / 86cm
DESZKA SÚLY 10.5kg
FELHASZNÁLÓK SZÁMA 1 – 2
HÁTIZSÁK MÉRETE 96cm (h) x 39cm (sz) x 36cm (m)
HÁTIZSÁK ŰRTARTALMA 150 liter
SZKEG iFin