SUP Jóga a Tihanyi-félszigeten

A SUP jóga egészséges és izgalmas ötvözete két nagyszerű sportnak. A Stand Up Paddle (állva evezés) a vízisportok egyik legegyszerűbben elsajátítható, mégis nagyszerű élményeket kínáló komoly sportértékkel bíró mozgásforma. A jóga testet és lelki egészséget egyaránt elősegítő mozgás és filozófia. A kettő ötvözetében egyesülnek a legjobb tulajdonságok, leginkább azzal, hogy a szabad levegőn, a természettel, a vízzel közvetlen kapcsolatba kerülve végezzük a gyakorlatokat.

Mikor és hol vannak az órák?

Jóga órákat hétvégén szombaton és vasárnap tartunk, 09:30 órai kezdettel, valamint szerdánként 17 órakor.
Amennyiben hétvégén a csoport megtelik, igény esetén 10:30-kor egy másikat is indítunk.
Csoportonként a maximális létszám 10 fő.

Helyszín: SUP Center Balaton, Hotel Club Tihany Üdülőfalu strandja (kompállomástól 150 méterre).
Címünk: Tihany, Rév u. 3.

Találkozó: legalább 15 perccel a foglalkozás megkezdése előtt, hogy legyen idő a helyszíni regisztrációra, felkészülésre és ráhangolódásra!

Megközelítés, belépés:
Az Üdülőfalu bejáratánál (sorompó) a rendészeknek – előzetes bejelentkezés alapján – leadjuk a belépők nevét az akadálytalan bejutáshoz. Az út a bungalók között vezet a többemeletes szálloda épületéhez, tőle jobbra található a vízisport épületünk. Vendégeink részére itt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.
Strandunkra a kapun (közvetlen az vízisport épület mellett) lehet bejutni.

Ajánlott öltözék: Fürdőruha, vagy bármilyen kényelmes, sportos viselet, amelynek nem árt, ha esetleg vizes lesz. Napszemüveg, napkrém és a napszúrás ellen a fej védelme is javasolt. Az UV-szűrős vízi ruházat különösen előnyös.

Mennyibe kerül és hogyan lehet jelentkezni?

A SUP jóga óra (60 perc) 4.500.- forintba kerül alkalmanként.
Előzetes bejelentkezés nem szükséges, a regisztráció a helyszínen zajlik 09:00 órától!
Aktuális időpontok: az “események” oldalon.
Információ: +36 30 7019317 (Király Hetti)

Külön csoportokat szintén fogadunk, foglalási szándékot az info@standuppaddle.hu email címre várjuk!

Kinek ajánljuk?

Alapvetően bárkinek. A vizi jóga óráinkon a kezdő jógázók számára is kivitelezhető gyakorlatokat végzünk. Viszont azoknak is ajánljuk akik már mélyebben megismerkedtek a jóga rejtelmeivel, hiszen a gyengéden hullámzó Balatonon, a felfújható stand up paddle deszkákon új élményt nyújtanak az esetleg már ismert gyakorlatok is.
Csupán némi vízbiztonság szükséges, hogy kellemesen teljen az óra. A SUP deszkákat körülbelül 130 cm mély vízben rögzítjük, ahol kényelmesen leér a láb és nincs balesetveszély. A Balaton hőmérséklete a nyári hónapokban kellemes, 22-26 fok közötti. Hűvösebb időben segítünk, hogy szárazon vízre tudjon mindenki szállni, és óvatosabban végezzük a jóga gyakorlatokat.

Mindenkit szeretettel várunk, korra, nemre és sport előéletre való tekintet nélkül! Családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is kiváló program.

További fotók a korábbi óráinkról, illetve információk egyéb programjainkról a Facebook-oldalunkon találhatók.